Pokročilé marketingové služby a grafické úpravy pro pořadatele

Vstupenková platforma smsticket není zdaleka jen o prodeji vstupenek. Pořadatelům nabízí hned několik služeb navíc, které mohou využít, ať už se jedná o pomoc s marketingem, odbavením, místenkovým sezením, designem vstupenek nebo s pokladním systémem. V tomto článku se zaměříme na marketingové a grafické služby, které smsticket nabízí.

Marketingové služby smsticketu

Pořadatelé mají k dispozici nejen bezplatné funkce v podobě prodejního boxu, QR kódu, iFrame atp., ale mohou také využít rozšířené služby, které jsou velice oblíbené:

SMS kampaň

SMS kampaně jsou mezi pořadateli velice populární, protože jim umožňují informovat návštěvníky s pomocí SMS zprávy. Pokud smsticket používáte dlouhodobě, můžete jednoduše poslat s pomocí smsky pozvánku s odkazem na další akci nebo případně poslat informační zprávu týkající se akce, na kterou se návštěvník zaregistroval. SMS kampaně si může spravovat každý pořadatel sám. Funkce je k dispozici v administračním rozhraní smsticketu pořadatele.

The Ghost Logo

  • Cena informační SMS: 1,50 Kč / SMS bez DPH
  • Cena reklamní SMS: 3,00 Kč / SMS bez DPH

Více o SMS kampaních:

Emailové kampaně

Pokud pořádáte přes smsticket akci a návštěvník dá souhlas s kontaktováním s další nabídkou, můžete použít emailovou adresu návštěvníka pro budoucí oslovení. Vedle toho však nabízíme i možnost oslovit širší okruh potenciálních zájemců. Máme k dispozici rozsáhlou databázi návštěvníků, kteří nám dali souhlas se zasíláním nabídky podobných akcí. K tomu, abychom mohli rozeslat pozvánku emailem nám stačí tisková zpráva nebo popis akce, alespoň 5 fotografií a kdy budete chtít kampaň spustit.

Před tím, než email odešleme, schválíte jeho finální podobu. V ceně jsou zahrnuty i podrobné statistiky (open rate, click rate atp.), které od nás po odeslání hromadného emailu dostanete. V rámci kampaní nabízíme také možnost vložení tagu v Google Analytics.

  • Cena za přípravu kampaně: 1000 Kč bez DPH za akci
  • Cena za každý email: 0,30 Kč / email bez DPH
  • Cena za nastavení tagu v Google Analytics: 1000 Kč bez DPH za akci

Více o emailových kampaních:

Kampaně na Facebooku a Instagramu

Chcete-li podpořit prodej vstupenek na sociálních sítích, můžeme pro vás připravit individuální prodejní kampaň, která vám umožní zacílit na širší okruh potenciálních zájemců. V rámci realizace pro vás připravíme sponzorovaný příspěvek včetně 3 různých reklamních sad s průběžně optimalizovaným nastavením. Po skončení kampaně dostanete další podrobné statistiky, které vám mohou pomoci s budoucím nastavením další marketingové kampaně na Facebooku a Instagramu. V případě zájmu nabízíme také pomoc se vložením Meta Pixel kódu na akci, a to včetně otagování jednotlivých kroků při nákupu (Page View, Add to Cart…).

  • Cena za realizaci (přípravu kampaně): 3 000 Kč bez DPH
  • Cena za nastavení Meta Pixel kódu: 1000 kč bez DPH
  • Dále se cena odvíjí podle toho, kolik jste ochotni do zobrazování sponzorovaných reklamních sad na Facebooku a Instagramu investovat. Minimální doporučená částka je však od 4000 Kč.

Více o Meta / Facebook kampaních:

Další grafické služby smsticketu

Výhodou rozhraní smsticketu je, že spoustu věcí si mohou pořadatelů nastavit sami. A u věcí, kde si to nelze nastavit dle vlastních představ nabízíme následující:

Editace šablony emailu se vstupenkami

Pořadatelé si mohou v rozhraní smsticketu sami vytvářet vlastní popisky akcí a přidávat vlastní obrázky a videa. Stejně tak si mohou nastavit podobu notifikační SMS, která uživatelům přijde jak při zakoupení vstupenky, tak i jako připomínka před akcí. Tyto funkce jsou k dispozici zdarma. Za poplatek můžeme také změnit obsah emailu, který návštěvníkovi dorazí po zakoupení vstupenky.

  • Cena za úpravu obsahu emailu se vstupenkami: 500 Kč bez DPH

Editace vzhledu vstupenky PDF

Každý návštěvník akce, který zakoupí vstupenku přes smsticket, dostane emailem QR kód přímo do emailu a zároveň PDF vstupenku v příloze. Pořadatelům nabízíme kromě možnosti změny obsahu emailu také grafickou úpravu PDF vstupenky, a to na základě dodaných grafických podkladů od pořadatele (logo, obrázek atp.).

  • Cena za úpravu designu PDF vstupenky: 1000 Kč bez DPH

Hledáte jednoduchou, uživatelsky přívětivou a hlavně flexibilní platformu pro prodej vstupenek na vaši akci? Potřebujete pomoc s propagací Vaší akce? Napište nám na poradatel@smsticket.cz, rádi Vám s nasazením nebo propagací pomůžeme.

Titulní obrázek: Cafe Momenta, Brno