Komunikujte s návštěvníky pomocí SMS

Spustili jsme bezpochyby největší vylepšení, které jsme v roce 2022 do pořadatelského systému implementovali.

Od nynějška je možné posílat Reklamní a Informační SMS kampaně přímo z pořadatelského rozhraní a to zcela samoobslužně.

Proč SMS zprávy?

SMSka je rychlá, spolehlivá a každý příjemce si ji přečte. Pracujete s maximálně přesným zacílením na Vaší vlastní databázi návštěvníků, kterou si s každou další uspořádanou akcí rozšiřujete. Lepší komunikační a marketingový nástroj vlastně neznáme.

E-mailový newsletter mnozí ani neotevřou a reklama na sociálních sítích je obecně problematická, kde bojujete s komplikovanými algoritmy a cena za očekávané výsledky neustále roste.

sms kampaň výběr

Reklamní SMS kampaň

Tuto variantu zvolíte, pokud plánovaná SMS rozesílka propaguje a zve na Vaší nadcházející chystanou akci.

Na pár kliknutí vytvoříte databázi návštěvníků ze seznamu svých akcí a SMS můžete poslat. Ihned při výběru akcí vidíte, kolik oslovíte lidí a kolik Vás kampaň bude stát. Systém sám maže duplicity i ty návštěvníky, kteří na propagovanou akci již mají vstupenku zakoupenou.

Příklady využití

Znovu se k Vám do klubu chystá kapela, kterou jste už před dvěma lety pořádali? Pošlete předchozím návštěvníkům zprávu chystaném koncertu jejich oblíbené kapely. A můžete do rozesílky přidat databázi návštěvníků z jiného koncertu, který je dramaturgicky podobný.

Pořádáte festival a spouštíte předprodej vstupenek na nadcházející ročník? Informujte o tom návštěvníky z předchozích let a můžete jim v SMSce dokonce poslat slevový kód. Skvělý nástroj k budování vztahu a komunity věrných návštěvníků.

Informační SMS kampaň

Pokud potřebujete něco rychle sdělit Vaším návštěvníkům, kteří se chystají na Vaší akci nebo dokonce na akci již jsou, volíte variantu Informační SMS.

Informační kampaň lze poslat návštěvníkům akce, kterou máte v ten moment v prodeji, nebo která právě probíhá.

Příklady využití

Na poslední chvíli jste nucení začít s akcí o hodinu dříve a chcete všechny příchozí informovat o přesném začátku akce.

Během konání festivalu se zhoršila předpověď počasí a blíží se bouřka. Pošlete návštěvníkům zprávu, ať si pořádně upevní své stany a že ve stánku s merchem prodáváte pláštěnky.

Odkud SMS zprávy posílat?

Rozesílač Reklamních a Informačních SMS najdete v pořadatelském rozhraní ve vertikálním menu pod položkou SMS Služby.


Až budete přemýšlet jak nejlépe zpropagovat akci, vzpomeňte si na SMS zprávy. A kdyby Vám bylo cokoliv nejasné, kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz.