Přehled letních novinek

V průběhu léta jsme mezi dovolenkováním a četnými návštěvami festivalů stihli připravit několik vylepšení pořadatelského systému.

Slevové kódy

O možnosti slevových kódů v našem systému jsme již informovali v předchozím článku Nová funkce: slevové kódy, nyní jsme tuto funkci integrovali přímo do pořadatelského rozhraní a tím Vám ji plně zpřístupnili k vlastní obsluze.

Veškeré potřebné informace ke slevovým kódům naleznete ve výše zmíněném článku.

Možnost vytvořit slevový kód naleznete v pořadatelském rozhraní v detailu akce, v horizontálním menu pod tlačítkem Nastavení.

slevovy_kod

Lepší zobrazování akcí na homepage

Upravili jsme algoritmus, který se stará o řazení akcí na naší domovské stránce smsticket.cz. Nyní návštěvníci na prvních místech uvidí akce, o které je zvýšený zájem. V detailu trendující akce upozorňujeme návštěvníka, aby s nákupem nečekal, protože vstupenky rychle mizí.

unikatni_sms

Výběr CZK a EUR měny při vytváření akce

Ocení ti z Vás, kteří prodávají vstupenky v Eurech. Stačí při vytváření akce přepnout měnu na Eura. Ceny vstupenek pak nastavujete v Eurech a také tržby z této akce od nás obdržíte na bankovní účet v Eurech. Nedochází ke kurzovým převodů, ani k přepočítávání na koruny.

Pozor! Akce vždy může běžet pouze v jedné měně.

unikatni_sms

Aplikace Brána a statistiky odbavení

Na Google Play jsme uveřejnili novou verzi odbavovací aplikace smsticket Brána s číselným označením 2.03.09. Aplikace vám poskytne detailní přehled o odbavených návštěvnících a možnost odbavit vstupenky i z jiné ticketingové sítě.

Detailněji o novince píšeme v předchozím článku Nová aplikace Brána a statistiky odbavení.

Až budete dávat do prodeje další akce, třeba si na tyto nové funkce vzpomenete a přijdou Vám vhod. A kdyby cokoliv, kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz. :)