Nová aplikace Brána a statistiky

Na Google Play jsme uveřejnili novou verzi odbavovací aplikace smsticket Brána s číselným označením 2.03.09. Aplikace vám poskytne detailní přehled o odbavených návštěvnících a možnost odbavit vstupenky i z jiné ticketingové sítě.

Pozor, starší verze aplikace přestane fungovat od 1. září 2022 a tak je nutné si aplikaci ve svých odbavovacích zařízeních aktualizovat.

Detailní statistiky

Přehled odbavení naleznete ve svém pořadatelském účtu v záložce Návštěvníci. V reálném čase se Vám zde promítají data o odbavení. Ano, chápete správně - i během akce!

unikatni_sms

V přehledném grafu uvidíte, kdy k Vám návštěvníci přicházejí a kolik jich již je v areálu. Tyto informace máte i k jednotlivým vstupenkám. Ocení hlavně produkční.

Dozvíte se třeba, kdy byl na vstupu ten největší frmol a kdy naopak volněji. Velice užitečné data pro Vaše budoucí akce a pro jejich lepší produkční zajištění.

Dorazili všichni? A co hosté?

Jistě to znáte. Svým partnerům nebo přátelům zašlete hostovské vstupenky a pak se na akci ani nepotkáte. Odteď si můžete kdykoliv ověřit, jestli hosté na akci byli. To platí i o prodaných vstupenkách.

unikatni_sms

Dole na záložce Návštěvníci si můžete zobrazit a exportovat seznam všech návštěvníků, včetně informace o jejich odbavení.

Odbavení jiné ticketingové sítě

Pokud jste využili pro prodej vstupenek i jinou ticketingovou síť, můžeme vám pomoct s odbavením všech návštěvníků. Platné vstupenky z jiné sítě umíme nahrát ke stávající akci v systému a na vstupu pak všechny návštěvníky odbavíte pomocí naší aplikace Smsticket brána.

I v tomto případě uvidíte statistiky odbavení v našem pořadatelském adminu.

Pozor! Vstupenkové systémy jednotlivých ticketingovek se mohou až výrazně lišit a tak je nutné tento požadavek s dostatečným předstihem konzultovat.

Až budete řešit odbavení nebo hodnotit průběh akce, vzpomeňte si na tyhle nové vychytávky. A kdyby cokoliv, kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz. :)