Unikátní SMS a reporty do mailu

Naprogramováno, úspěšně otestováno a konečně k užívání i Vám pořadatelům. Nově lze nastavit unikátní znění SMS vstupenky pro každý druh vstupenky zvlášť. Druhou novinkou je možnost automatického odesílání prodejních reportů na libovolný e-mail.

Unikátní SMS

Upravovat znění SMS vstupenky šlo i doposud, nově ale lze nastavit rozdílné znění SMS vstupenky pro jednotlivé druhy vstupenek. Pokud tedy prodáváte více druhů vstupenek, například druhy Základní vstupenka, VIP vstupenka a Kemp, SMS vstupenka může posloužit jako další informační kanál, jak k majitelům vstupenek dopravit důležité sdělení.

unikatni_sms

Tip: Využijte tuto funkci pro budování vztahu s Vašimi fanoušky, upravte znění SMS vstupenek tak, aby ladila i se zbytkem Vaší marketingové komunikace.

Prodejní reporty

V detailu akce dole na podstránce Výdělek je nově možnost přiřadit libovolnou e-mailovou adresu, na kterou bude automaticky posílán report prodejů za uplynulý den.

Tato funkce je vhodná například pro event agenturu, která potřebuje o prodejích informovat svého marketingové specialistu nebo pro klub, který je se smluvenou kapelou dohodnut na procentuálním podílu z prodaných vstupenek.

Chcete posílat na e-mail souhrnný report z prodejů všech nasazených akcí? Nastavení této varianty naleznete pod odkazem Reporty v hlavním menu.

zasilani_reportu

Až budete dávat do prodeje další akce, třeba si na tyto nové funkce vzpomenete a přijdou Vám vhod. A kdyby cokoliv, kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz. :)