Rozšířené produkční služby pro pořadatele a organizátory akcí

Velká část pořadatelů si u nás vystačí s online verzí smsticketu pro jednoduchý prodej vstupenek na jakoukoliv akci. Smsticket vám však nabízí víc: vedle vlastní sítě prodejních míst můžete vyzkoušet i naše další produkční služby. Díky tomu jsme schopni pokrýt i větší akce, ať už se jedná o venkovní zábavu nebo vstupenky s místenkovým sezením.

smsticket nepomáhá jen s prodejem online

Naše platforma byla navržena tak, aby pomáhala nejen s propagací, ale také s produkcí kulturních událostí i dalších eventů – ať už se jedná o koncerty, festivaly, výstavy, konference a další společenské akce. Kromě jednoduchého prodeje vstupenek mohou pořadatelé využít i další služby, jako je například:

Příprava místenkového prodeje

Pokud pro akci pronajímáte nebo provozujete sál či halu, umíme místenkové sezení na míru. Velkou výhodou je, že toto sezení pak zůstává uložené v našem systému a můžete ho tak kdykoliv znovu použít. Pokud místo provozujete a pronajímáte třetí straně, může ho použít i třetí strana; cenovou hladinu vstupenek si pak určuje ve svém administračním rozhraní sám pořadatel. Za grafické zpracování (záleží na náročnosti) místenkového sezení účtujeme od 1000 Kč (bez DPH).

Více o místenkovém prodeji:

Tištěné vstupenky pro vlastní potřeby

I když má smsticket síť vlastních prodejních míst po celé České republice, jsme si vědomi, že pořadatelé mohou chtít prodávat vstupenky na vlastním prodejním místě, ať už je to přímo místo, kde se bude akce konat, recepce, turistické informační centrum nebo obecní úřad.

Vstupenky vám můžeme předtisknout a vy je můžete použít nejen pro vlastní prodej, ale i pro partnery, do soutěží atp. Kolik vstupenek budete chtít předtisknout - a kolik z nich naopak budete chtít prodávat online - je jen na vás. Jednorázová cena za každou vytištěnou vstupenku je 5 Kč bez DPH, a to včetně provize. Můžeme pro vás připravit vstupenky navinuté na roli nebo poskládané cik-cak po 500 kusech.

Více o tisku vstupenek:

Jednoduchý pokladní systém

Vedle předtištění vstupenek můžete samozřejmě využít i náš jednoduchý pokladní systém, který můžete nastavit spolu s online předprodeje. Tento systém u nás nejčastější využívají kulturní domy, kina, kluby, vzdělávací a kulturně-zábavní centra aj. Díky pokladnímu systému od smsticket můžete prodávat vstupenky následujícími způsoby:

  1. Vstupenku po zaplacení pošlete na email ve formě PDF (automaticky se vygeneruje, vy pouze zadáte emailovou adresu, kam se má odeslat)
  2. Vstupenku po zaplacení vytisknete na vlastní tiskárně
  3. Vstupenku po zaplacení vytisknete na naší spolehlivé termotiskárně s velmi dlouhou životností (tuto tiskárnu si můžete přes nás zakoupit).

Velkou výhodou tohoto pokladního systému je možnost jednoduchého hromadného prodeje na fakturu. Například pokud vás osloví škola, firma nebo jiná instituce, že chce zakoupit vstupenky na akci pro více osob, lze je v systému nejen jednoduše hromadně zarezervovat, ale po připsání úhrady můžete zarezervované vstupenky rovnou odeslat na email (např. sekretářky). Práce s prodejním i pokladním systémem je jednoduchá, nicméně nabízíme pořadatelům i možnost zaškolení.

Více o pokladním systému:

Pomoc s odbavením akce

Víme, že prodejem vstupenek produkční práce zdaleka nekončí. Proto nabízíme pořadatelům rozšířené služby i co se týče odbavování návštěvníků v den konání akce. Odbavení můžete provádět sami, a to jednoduchým oskenování vstupenky s pomocí čtečky, kterou vám rádi za malý poplatek zapůjčíme, nebo s pomocí bezplatné aplikace sms brána, kterou si můžete jednoduše nainstalovat na telefon s operačním systémem Android.

The Ghost Logo

Telefony s aplikací vám samozřejmě můžeme i zapůjčit. Můžete si také najmout náš tým, který se pak o odbavení akce kompletně postará. Nicméně odbavování je tak jednoduché, že jej zvládnete i sami. Pokud jste souběžně prodávali vstupenky i na jiné síti než smsticket, i s tím si umíme poradit. Jsme schopni tyto vstupenky pro vás jednoduše implementovat a vy je můžete odbavit stejným způsobem jako ostatní vstupenky zakoupené přes smsticket.

Další související články:


Hledáte jednoduchou, uživatelsky přívětivou a hlavně flexibilní platformu pro prodej vstupenek na vaši akci? Potřebujete pomoc s odbavením u Vaší akce? Napište nám na poradatel@smsticket.cz, rádi Vám s nasazením, prodejem nebo odbavením pomůžeme.