Pozvánka na akci: Koordinujte hosty i místenkové sezení s pomocí smsticketu

Plánujete akci a hledáte efektivní způsob, jak vytvořit pozvánku na akci a zajistit prodej vstupenek? S využitím platformy smsticket můžete jednoduše spravovat celý proces – od online propagace až po prodej vstupenek a koordinaci hostů. Pojďme se podívat, jaké možnosti vám smsticket nabízí pro tvorbu pozvánky na akci.

Jak můžete s pomocí smsticketu pozvat hosty na akci


Sociální sítě:

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak upozornit na novou událost, je vytvořit a sdílet pozvánku na akci na sociálních sítích. Událost na Facebooku je nejjednodušším způsobem, jak dát o akci vědět. Zároveň ji můžete snadno propojit s událostí na smsticketu. Návštěvníci tak mohou jednoduše zakoupit vstupenky na akci a zároveň uvidí své FB přátele na detailu akce. Ve spolupráci se smsticketem navíc můžete využít cílených marketingových kampaní, které pomohou oslovit další relevantní uživatele a nasměrují je přímo ke koupi vstupenek.

E-mailová kampaň:

Dalším jednoduchým způsobem, jak oslovit návštěvníky, je newsletter s pozvánkou na akci. Pokud chcete tuto formu kampaně posílit, můžete využít emailovou kampaň na míru od smsticketu. Smsticket má rozsáhlou databázi návštěvníků, která je rozdělena dle jejich preferencí. Segmentace podle preferencí a zájmů uživatelů vám pomůže oslovit konkrétní cílové skupiny, což vede k vyšší úspěšnosti kampaní. S pomocí této kampaně tak můžete oslovit nové návštěvníky z vaší cílové skupiny a posílit pozvánku na akci.

SMS kampaň:

Tato možnost je určena především pro pořadatele, kteří již v minulosti využili smsticket a mají tak k dispozici databázi, přes kterou mohou rozeslat cílenou SMS kampaň s pozvánkou na akci. Můžete tak oslovit ty, kteří už vaši akci v minulosti navštívili, a zvýšit pravděpodobnost, že se zúčastní i dalších událostí.

Více informací o pokročilých kampaní:

Jak můžete prodávat vstupenky na akci


Prodej přes stránku smsticketu:

Každá akce založená na smsticketu získá automaticky vlastní stránku, kterou můžete přizpůsobit podle svých potřeb – máte zde zcela volný prostor pro vlastní texty (nadpisy i popisky), obrázky i videa. Na této stránce si pak návštěvník může jednoduše vstupenku rovnou zakoupit.

Prodej přes web pořadatele:

Pokud máte vlastní webové stránky, můžete na ně vložit tzv. prodejní iframe nebo prodejní odkaz /tlačítko. Pokud na svou stránku vložíte tzv. iframe *(jedná se o jednoduchý kód, který vložíte na stránku, kde chcete, aby se vstupenky prodávaly), zákazníci si budou moci nakoupit vstupenky přímo na vašem webu. Prodejní odkaz můžete vložit prakticky kamkoliv (na stránku, do dokumentu, do příspěvku, emailu atp.). Prodejní tlačítko pak můžete vložit kdekoliv na stránce. Pokud prodáváte vstupenky na více akcí přes smsticket, můžete na svou stránku umístit i *prodejní box, který zobrazí seznam všech akcí včetně možnosti zakoupení vstupenky.

Prodej prostřednictvím QR kódu:

QR kódy jsou jednoduchým a rychlým způsobem, jak nasměrovat návštěvníky přímo na stránku s informacemi nebo možností nákupu vstupenek. Pořadatelé mohou QR kódy využít pro tištěné pozvánky, letáky a plakáty. Další možností je umístit QR kódy do inzerce v novinách a časopisech, kde čtenáři mohou rychle získat přístup ke stránce akce nebo přímo k nákupu vstupenek.

Více informaci o prodeji vstupenek přes smsticket:

Koordinace hostů s pomocí smsticketu

Místenkové sezení na míru:

Potřebujete pro hosty zajistit specifické místenkové sezení? Smsticket vám nabízí možnost vytvoření uspořádání sedadel na míru nebo úpravu existujícího prostoru podle vašich potřeb. To ocení zejména pořadatelé koncertů, divadelních představení nebo VIP akcí.

Jednoduché odbavení:

S pomocí aplikace Brána, která je k dispozici jak pro Android, tak iOS, jednoduše a rychle hosty odbavíte. V případě větších akcí si můžete zapůjčit i čtečku. K odbavení se používá QR kód vstupenky, který návštěvníci získají po zakoupení.

Další informace:

Závěr

Smsticket je skvělým řešením pro pořadatele, kteří potřebují flexibilitu při správě vstupenek a možnost aktualizovat informace o akci v reálném čase. Snadná komunikace s návštěvníky prostřednictvím SMS či e-mailu zajišťuje, že každý dostane včasné a aktuální informace. Kromě toho je možné sledovat prodej vstupenek a měnit nastavení akce podle potřeby.


Chcete, aby vaše akce byla úspěšná a hosté si užili bezproblémový průběh? Vyzkoušejte smsticket a získejte všechny nástroje, které potřebujete k efektivnímu pořádání událostí. Kontaktujte nás na poradatel@smsticket.cz a zjistěte, jak vám můžeme pomoci s propagací a prodejem vstupenek.