smsticket: moderní vstupenkový systém pro malé i velké pořadatele

Moderní nástroj pro prodej i nákup vstupenek je v dnešním světě nezbytností. Smsticket působí na trhu 13 let a představuje bezproblémový efektivní způsob prodeje vstupenek, výhodný jak pro organizátory akce, tak i pro publikum. Pořadatelům nabízíme moderní vstupenkový systém, který zahrnuje komplexní sadu nástrojů. Jedná se z velké částí o bezplatné nebo cenové dostupné nástroje, které pomáhají s prodejem, propagací akcí a také s odbavením návštěvníků.


Jak podporujeme prodej vstupenek?


Veřejná stránka akce

Jedná se o stránku, která je dostupná, jakmile nasadíte akci do prodeje. Na stránce jsou uvedeny informace zadané pořadatelem. Tyto informace lze jednoduše v administračním rozhraní smsticket editovat, i když je akce již v prodeji. Ale pozor – po zahájení prodeje není možné změnit datum, čas a místo konání akce. Pořadatelé zde mohou také přidávat obrázky a videa. Veřejné stránky akce se zobrazují na domovské stránce smsticket nebo při vyhledávání.

Veřejná stránka pro skupinu akcí

Pokud pořádáte turné např. po celé zemi, můžete využít i naši novou funkci pro efektivnější prodej vstupenek na vaše turné nebo festival, který se bude konat na více místech. Více informací o funkci pro zobrazování skupiny různých akcí pořadatele na jednom místě najdete v našem článku: Zvyšte efektivitu prodeje vstupenek s pomocí zařazení do skupiny akcí.

Soukromá stránka akce

Pokud pořádáte soukromou akci pouze pro vybrané účastníky, tak i tuto funkci má smsticket k dispozici. Přístup k akci bude možný pouze přes odkaz. Akce se nebude zobrazovat na stránkách smsticket a ani na partnerských stránkách, které prodej vstupenek přes nás podporují.

Veřejná stránka pořadatele

Pořadatelé, kteří nás dlouhodobě používají mají k dispozici tzv. veřejnou webovou stránku pro více akcí najednou. Jedná se o profil, na kterém jsou k dispozici všechny akce, které jsou momentálně v prodeji. Všechna představení, ať už oblíbeného klubu, divadla nebo interpreta jsou tak snadno dostupná i na této stránce. Jak jsme již zmínili výše, nově navíc tuto funkci nabízíme i pro komplexní koncertní turné nebo festivaly.

Ukázky veřejných stránek:

Místenkové sezení na míru

Prodáváte vstupenky i na akce s místenkovým sezením? Ani to není pro smsticket problém. V databázi máme již máme připraveno tisíce subjektů i s místenkovým sezením. Pokud nenajdete pro vás vhodnou šablonu, rádi Vám ji za poplatek připravíme. Cena se odvíjí podle náročnosti místenkového plánu.

Více informací o místenkovém sezení:


Jednoduchý pokladní systém včetně možnosti zapůjčení platebního terminálu


Pokud nechcete prodávat lístky pouze online, nabízíme jednoduchý pokladní systém pro malé i velké pořadatele. Díky pokladnímu systému můžete nabízet vstupenky jak na vlastním prodejním místě, tak prostřednictvím našich partnerských prodejen.

Pokladní systém, který má smsticket k dispozici je maximálně flexibilní. Uživatelsky přívětivé rozhraní webového pokladního systému smsticket spolu s dalším hardwarem, jako jsou termotiskárny, zjednodušují proces distribuce vstupenek a odbavení účastníků.

Můžete si sami nastavit, zda chcete tisknout vstupenky na vlastní tiskárně nebo preferujete profesionální tiskové zařízení přímo od nás (které je levnější, než si patrně myslíte).

Některým pořadatelům na jejich přání dodáváme i předtištěné vstupenky, které pak prodávají na vlastním místě. Chcete mít k dispozici platební terminál? I to vám můžeme pomoci zajistit: terminál pro Vaše prodejní místo Vám rádi zapůjčíme dlouhodobě nebo jednorázově v rámci prodeje na akci.

Více o pokladním systému smsticket:


Jak náš vstupenkový systém pomáhá s propagací?


Pokud vám již běží prodej na konkrétní akci, máte v administračním rozhraní k dispozici další zajímavé funkce jako je např. QR kód, prodejní odkaz, box i iFrame. Prodejní odkaz slouží k přímému nákupu vstupenek na akci. Stačí jej sdílet třeba emailem nebo na sociálních sítích. Tu samou funkci plní QR kód, který si můžete stáhnout a vložit např. na plakát. Oskenováním se otevře stránka akce, kde návštěvník získá nejen více informací, ale může si rovnou zakoupit vstupenky.

Prodáváte-li vstupenky na více akcí, pak se vám může hodit prodejní box, který jednoduše umístíte na web – díky tomu se zde ukážou všechny akce v předprodeji. Nemusíte tak už nic ručně na váš web přidávat, veškeré akce se zobrazí automaticky na vašem webu. Prodejní box je přizpůsobený jak pro stolní počítače, tak i pro mobily i tablety. To platí i o našem iFrame, který umožňuje prodej vstupenek na akci přímo na vašem webu. Návštěvník tak zůstává během nákupu vstupenek na vaší webové stránce.

Více informací o jednotlivých funkcích:

Nástroje pro reklamní kampaně

Pořadatelům nabízíme i rozšířené propagační služby týkající se emailingu, SMS kampaní a také samozřejmě Facebook kampaní. Při emailingu můžeme za vás zaslat newsletter o akci přímo do emailu potenciálních návštěvníků. Připravíme pro vás i Facebook kampaň na míru. SMS kampaně jsou pak skvělým a rychlým prostředkem, jak návštěvníky akce informovat o organizačních změnách nebo je informovat o nové akci. SMS zprávu otevře prakticky každý, jedná se proto jednu z nejúčinnějších kampaní, které má smsticket k dispozici.

Detaily o naší nabídce kampaní:

Odbavení akce se smsticketem

Odbavení lze provádět dvěma způsoby. Buď prostřednictvím aplikace smsticket Brána nebo s pomocí profesionální čtečky Zebra TC55, kterou vám rádi zapůjčíme. Profesionální čtečky se hodí zejména na větší akce, kde je třeba odbavit více návštěvníků v kratším čase. K odbavení s pomocí aplikace smsticket Brána potřebujete telefon s operačním systémem Android. Pokud jej nevlastníte, můžeme vám telefon s Androidem pro tyto účely také zapůjčit.

Více o odbavení akce:


Chcete vyzkoušet moderní, jednoduchý a cenově dostupný vstupenkový systém? Napište nám na poradatel@smsticket.cz, rádi Vám s nasazením nebo propagací pomůžeme.

Titulní obrázek: Vchod klubu Fléda, převzato z aktualne.cz