Inspirujte se: Pořádáte akci na sezení? Připravíme vám prodejní mapu na míru!

Nezáleží na tom, jestli máte divadlo, operu, sál, tělocvičnu, sokolovnu nebo kulturák. Vaši mapu míst k sezení vytvoříme přesně tak, jak si ji představujete.

Například festival Rosnička si letos vymyslel žábu. Tedy, že by se na festivalu u svitavského rybníka sedělo, to vůbec ne, ale žába je taková letošní vstupenková srandička pro návštěvníky:

Seating mapy bez limitů

Jak můžete vidět, tvary, uspořádání i velikosti v našich seating mapkách nemají žádné limity. Většinou ale vytváříme o dost tradičnější, a pro 99 % pořadatelů také o dost praktičtější mapky sezení. Umíme rozmístit místa do oblouku nebo jiných tradičních i netradičních tvarů, také přehledně zakreslíme půdorys místa konání. I když se to může zdát samozřejmé, většina našich konkurentů tuto možnost nenabízí.

Ukázky seating map

Návštěvník musí přesně vědět, co si kupuje

Výhled na pódium je pro nakupujícího zpravidla zásadní informace. Pokud je mapka zavádějící nebo nepřesná, pak to návštěvníkovi může úplně pokazit zážitek na akci. Může také váhat s nákupem, protože z místenkové mapky vůbec nemusí vyčíst pozici vybraného místa. A to samozřejmě nechceme. Ani vy to nechcete. Díky našim seating plánkům zákazník rovnou uvidí sám sebe v sále. Nákup bereme jako takový warm-up na vaši akci. Zážitky pro návštěvníky musí být od začátku do konce.

Samozřejmě jen pozitivní zážitky. Na rozhozený náhled na mobilu, odkud je 70 % z přístupů na web, už dnes není nikdo zvědavý. Proto máme vše přizpůsobené pro nákup z chytrých zařízení. Chceme, aby se návštěvník na vaši akci po celou dobu těšil a užil si i nákup bez jakýchkoliv zádrhelů.

Chcete připravit seating mapku na míru a nebo se něco zeptat? Napište nám na poradatel@smsticket.cz.

Úvodní foto: A. Caldara: Harmonie planet Praha - facebookový účet Hudba Znojmo.