Vy pomáháte, my pomáháme...

Dokážeme ocenit, když se někdo snaží pomoci, a to jakoukoli formou. Nezáleží, jestli pomůžete sousedce do třetího patra s nákupem, uděláte malou benefici na podporu mámy samoživitelky nebo uspořádáte akci, jako byl Rap pro Ukrajinu na Flédě, kde se všichni zúčastnění vzdali honorářů (a my jako smsticket celé provize). Na vstupném se vybralo celkem 363 637 tisíc Kč!
Rap pro  Ukrajinu

Za deset let fungování jsme byli partnery mnoha desítek dobročinných a charitativních akcí a to zejména díky tomu, že pořadatelům těchto akcí nabízíme zvýhodněné podmínky spolupráce. Jako pořadatelé můžete získat všechny naše funkce za minimální provizi, která nejde do kapsy nám, ale pokrývá přímé náklady s každou transakcí a prodejem vstupenek.

A o jaké funkce se jedná se můžete se podívat na stránky určené pro pořadatele. Podívejte se na další ukázky spoluprací, kde se zapojujeme a pomoháháme.

Nadace BJP foundation

Jednou z organizací, se kterou jsme navázali partnerství je BJP foundation, založená nejslavnějším českým MMA zápasníkem Jiřím Procházkou. Ten, kromě usilovného boje za zlepšení podmínek MMA zápasníků a profesionalizaci tohoto sportu, také usilovně pomáhá dětem s vážným onemocněním. My jsme spolupracovali například na Benefičním adventním koncertě na Petrově.

Aloha sport v každém věku

Spolek Aloha sport v každém věku uspořádal Benefiční hokejové utkání na podporu Dominika Moravce, kterého onemocnění míchy upoutalo na invalidní vozík. Díky 185 tisícům Kč vybraných na benefičním vstupném mohli rodiče Dominikovi koupit invalidní vozík a zaplatit potřebné neurorehabilitace.
Aloha sport

Melodka Brno a Krtek Brno

Last but not least charitativní akce na které jsme participovali, o které bychom se rádi zmínili, je indie-pop večer v klubu Melodka v Brně, jehož výtěžek byl v plné výši věnován Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek Brno. Zahráli na něm progresivní české kapely jako Ghost of You, On the Roof nebo Tryo, nebo slovenský producent se světovým zvukem FVLCRVM.

Pokud pořádáte charitativní akci, napište si o lepší provizní podmínky na poradatel@smsticket.cz, s radostí vám vyhovíme.

Zdroj foto header: webové stránky Nadační fond Krtek (http://krtek-nf.cz).