smsticket: kvalitní a přívětivý vstupenkový systém za hubičku

Máme rádi pořadatele a pořadatelé mají rádi nás, protože smsticket je jednoduchý a uživatelsky přívětivý ticketingový portál vytvořený a vyvíjený lidmi, kteří se sami v pořadatelské branži dlouhodobě pohybovali a dodnes pohybují. Díky tomu zvládneme obsloužit malé i velké akce. Registrace i používání platformy smsticket je zdarma. Můžete tak sami prozkoumat veškeré funkce, které se vztahují k online prodeji.


Důvody, proč je náš systém u pořadatelů tak oblíbený


Spustit a spravovat akci u nás zvládne každý

Díky intuitivnímu rozhraní může kdokoliv, bez ohledu na technické znalosti, vytvořit a spravovat svou akci během několika minut. Jednou z největších výhod naší platformy je, že jakmile akci vytvoříte a pošlete ke schválení, akce je obvykle spuštěna do aktivního prodeje během několika minut. Vzhled letáku, popisky a úpravy jsou plně ve vaší režii, což vám dává svobodu a flexibilitu přizpůsobit vše přesně podle vašich potřeb. Není pouze možné měnit datum, místo konání a název akce.

Máme bezplatné funkce pro podporu prodeje

Ve spolupráci s pořadateli jsme vytvořili nástroje, které usnadňují prodej vstupenek, umožňují efektivněji oslovit vaše publikum a zvýšit povědomí o vašich akcích.

  1. Chcete prodávat vstupenky přímo na svém webu bez jednoduchého programování?
  2. Potřebujete na svůj web vložit prodejní tlačítko „koupit vstupenku“?
  3. Prodáváte pravidelně vstupenky na více akcí a chcete, aby se prodej jednoduše zobrazoval na vašem webu?
  4. Potřebujete odkaz akce pro Vámi vytvořené prodejní tlačítko?
  5. Chcete propojit svou akci s událostí na Facebooku?
  6. Potřebujete vytvořit QR kód, který bude obsahovat detaily akce pro svůj leták?
  7. Chcete podpořit prodej pomocí slevových kódů?
  8. Chcete jednoduše poslat nějaké vstupenky jako dárek nebo výhru v soutěži?

Pokud jste odpověděli alespoň jednou ano, pak oceníte funkce, které smsticket v rozhraní pořadatelům nabízí. Naše služby i funkce navíc neustále vyvíjíme, abychom dovedli co nejlépe reagovat na potřeby různých organizátorů.

Umíme pokročilé marketingové kampaně na míru

V smsticketu umíme nejen emailing, který je zaměřený pouze na odpovídající cílovou skupinu, ale také pokročilé kampaně na sociálních sítích. Rádi vám pomůžeme s nastavením Vašich sms kampaní. Naše reklamní kampaně jsou cenově dostupné a přizpůsobitelné dle vašich potřeb.

S našimi kampaněmi např. můžete:

  • Oslovit desetitisíce potenciálních návštěvníků s pomocí naší databáze, a to za pár tisíc korun.
  • Oslovit další potenciální návštěvníky na sociálních sítích, aniž byste utratili desetitisíce za reklamní agenturu.
  • Informovat o důležitých změnách formou smsky.
  • Jednoduše s pomocí smsky pozvat návštěvníky Vaší minulé akce, na akci další.

Ticketing portal

Jsme 2v1: Vstupenkový i pokladní systém zároveň

Náš portál se nezaměřuje pouze na online prodej, ale také na podporu prodeje vstupenek přes různá prodejní místa. Pokud chcete vedle online prodeje jednoduše spravovat i prodej vstupenek v hotovosti, můžete využít i náš jednoduchý pokladní systém, který lze s online prodejem snadno propojit.

Jedná se o tzv. virtuální pokladnu – webovou platformu, která nevyžaduje žádnou složitou instalaci, a přitom umožňuje jednoduchou správu prodeje na vlastním prodejním místě. Díky této virtuální pokladně můžete prodané lístky na místě jednoduše vytisknout, ať už na vlastní tiskárně nebo profesionální termotiskárně, kterou vám rádi za poplatek dodáme. Veškeré uskutečněné prodeje lze jednoduše exportovat.

U nás vždy víte, kolik a za co platíte

Jak jsme již zmínili na začátku článku, registrace a používání smsticketu vás nic nestojí. Platí se pouze provize z každého uskutečněného nákupu. Běžná výše provize je 5 %, u kulturních domů a neziskových organizací však můžeme poskytnout ještě výhodnější podmínky, a to dle společné domluvy.

Příklad služeb, které jsou v smsticketu za příplatek:

  • Realizace marketingových kampaní na míru (Facebook, mailing, sms kampaně, Google tag…)
  • Grafické služby (vlastní design pdf vstupenky, místenkové sezení na míru, úprava šablony emailu)
  • Servisní služby týkající se pokladního systému (servisní zásahy, zaškolení, vstupenkové archy, dodání tištěných vstupenek…)
  • Produkční služby (zapůjčení čtečky, odbavení návštěvníků týmem smsticketu, odbavení vstupenek z jiné sítě…)

Další vychytávky, které náš vstupenkový systém má


Bezplatná zákaznická podpora

Víme, že každý pořadatel může mít specifické požadavky a nemusí si hned s naší platformou rozumět. Ať už máte jakýkoliv dotaz nebo potřebujete pomoc s akcí, naše zákaznická podpora je vám k dispozici. Pomohou vám například se správným nastavením cen vstupenek, s nasazením akce do prodeje, s odbavením akce, s pokročilými úpravami atp.

S námi odbavíte akci raz dva

Organizátoři větších akcí si od nás můžou zapůjčit rychločtečky. Pořadatelé menších akcí si vystačí s naší aplikací „sms brána“. S pomocí aplikace pak stačí jednoduše QR kód. Tím se ověří platnost vstupenky a nemůže tak dojít k opětovnému použití. V případě, že by byl QR kód špatně čitelný, lze zadat kód vstupenky do zařízení ručně.

Závěr

Náš vstupenkový systém je ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí efektivně, rychle a jednoduše prodávat vstupenky na akce. S širokou škálou funkcí, transparentními cenami a bezplatnou zákaznickou podporou, je tento portál skvělou volbou pro organizátory všech typů akcí. Ať už pořádáte malou lokální akci, festival, besedu nebo velký koncert, smsticket vám poskytne vše, co k úspěšnému prodeji i odbavení vstupenek potřebujete.

Mohlo by se vám také líbit:


Nenašli jste v článku to, co hledáte nebo potřebujete pro svou akci? Možná to máme, jen jsme o tom zatím nenapsali. Dejte nám vědět na poradatel@smsticket.cz a rádi to s vámi probereme.