Vstupenky na sport v Brně!

Taková vyjádření nám dělají opravdu velkou radost! Přečtěte si, jaké hodnocení a zpětnou vazbu jsme dostali od Volejbalového klubu Královo Pole v Brně.

Budeme moc rádi, pokud tímto inspirujeme i další sportovní kluby k modernímu prodeji vstupenek na zápasy. Všem ve VKKP Brno děkujeme a přejeme skvělé sportovní výsledky!


Vstupenky na utkání přes smsticket

Od začátku sezóny 2022/23 jsme začali prodej vstupenek a odbavení návštěvníků řešit pomocí smsticket.

Dosud distribuujeme většinu vstupenek v papírové podobě přes naši pokladnu přímo u vstupu. Jedná se o všechny typy od VIP PERMANANTEK přes KLUBOVÉ PERMANENTKY, RODIČOVSKÉ KARTY, HRÁČSKÉ KARTY až po jednorázové vstupenky na utkání.

Již v tuto chvíli jsme díky smsticketu získali přehled o návštěvnících utkání. Zatímco v minulých sezónách jsme měli z celkového počtu osob v hledišti cca 30% prodaných či jinak vydaných lístků, v letošní sezóně jsme se postupně dostali nad 90%. Ruku v ruce jde i nárůst tržeb

Těším se, že pro příští sezónu již budeme většinu dlouhodobých karet vydávat pouze v elektronické podobě a naší snahou je přimět k tomuto způsobu i běžné návštěvníky zápasů. Jednou z uvažovaných variant je cenové zvýhodnění právě u elektronických vstupenek.

Smsticket nabízí i řadu dalších možností, zejména v oblasti propagace, které ještě nevyužíváme, ale doufám, že se k tomu rychle dostaneme.

Za sebe jsem moc rád, že jsme se k tomuto kroku odhodlali a klukům ze smsticketu patří velký dík při nastavení naší spolupráce.

Marek Novák
Vedoucí provozu a produkce
Volejbalový klub Královo Pole