Novinka: Mobilní dashboard

Minulý týden jsme do administrátorského rozhraní pořadatele přidali stránku mobilní dashboard. Jedná se o jednoduchou stránku pro mobily, která pořadateli zobrazuje vývoj prodeje vstupenek u všech nasazených akcí a sumář prodejů dle skupin akcí.

K čemu je a není mobilní dashboard?

Ambicí jednoduchého dashboardu rozhodně není kompletní správa prodeje nebo editace akcí, cen vstupenek, slev a podobně, protože k tomu je určena desktopová verze administrace s desítkami funkcí. Jedná se skutečně pouze o rychlý náhled, který zobrazuje průběh prodeje vstupenek s možným proklikem na veřejně publikovanou prodejní stránku každé nasazené akce.

Rychlý přístup z plochy displeje!

Stránka je optimalizována pro zobrazení na mobilním telefonu a lze si ji jednoduše uložit třeba jako ikonu na displej (viz obrázek). Jedním kliknutím pak kdykoliv zjistíte, jak vám jde prodej.

Mobilní dashboard

Prostřednictvím mobilního dashboardu můžete také rychle editovat svůj veřejný kontakt, který je nezbytný pro vytvoření vaší veřejné stránky pořadatele, jenž obsahuje všechny vaše aktuálně nasazené akce. Této možnosti určitě využijte, protože tak získáte na webu smsticket svůj vlastní profil s odkazy na váš web, facebook a instagram a zlepšíte tak své vlastní SEO. Mobilní dashboard budeme postupně ještě vylepšovat.

Jste-li nyní přihlášení do administrace smsticketu, najdete mobilní dashboard na této adrese: https://www.smsticket.cz/poradatel/mobil