smsticket je i pro pořadatele malých akcí

V smsticketu jsme vždy měli rádi lokální akce. My sami jsme malých akcí organizovali desítky a moc dobře víme, že i na takovou akci se hodí mít spuštěný předprodej vstupenek. Ať už pořádáte klubovku, lokální koncert, vzdělávací seminář nebo besedu.

Šetříme vám čas i peníze

Akci nasadíte do prodeje sami a do pár minut nabídnete a prodáváte vstupenky návštěvníkům. Vše bez zbytečných vysokých nákladů.

Smsticket za provizi 5 % z ceny vstupenky přináší full package vychytávek, které popisujeme níže, a které využívají i ti největší pořadatelé, jaké u nás máme. Nejsme tu jen pro velké akce a festivaly, jsme tu i pro vás. Bez jakýchkoliv dalších poplatků. Platíte pouze provizi z prodané vstupenky.

Nasadíte akci a hned prodáváte

Akci si kompletně vytvoříte sami: stačí se zaregistrovat, připravit akci do prodeje a ihned začínáte prodávat vstupenky. Návštěvníkům tak dopřejete pohodlný nákup pomocí mnoha platebních metod, vstupenku na e-mail i do telefonu. Odbavení návštěvníků pak zvládne kdokoliv s telefonem Android a zdarma staženou aplikací smsticket Brána.

Pomůžeme vám s propagací

Další výhodou je pomoc s propagací, kterou poskytujeme - akci zobrazíme na našem webu a na stránkách našich partnerů (jako například www.kdykde.cz, www.gigs.cz, www.informuji.cz, www.festivaly.eu a řada dalších).
Vaše akce bude také mít mnohem lepší umístění ve vyhledávačích Google a Seznam. Krom toho se můžete objevit také na našem Facebooku a Instagramu. Dobré akce umíme ocenit.
Beseda Voxpot - Prostor Boskovice Foto: Tomáš Znamenáček - Beseda s novinářem Voxpotu v kulturním a komunitním centru Prostor v Boskovicích.

Ukázky z praxe

U některých akcí je praktické vědět, kolik lidí přijde: například v boskovickém Prostoru pořádali Festival o těhotenství, porodu a rodičovství s omezenou kapacitou na jednotlivé aktivity.
Na stejném místě pak proběhl koncert zpěvačky Shilpy Ray (USA), který už zkrátka a dobře bez předprodeje udělat nešlo, jelikož kapacita sálu je v Prostoru jen něco málo přes 100 lidí.
Můžete také uspořádat skrytou akci - jestli se bude jednat o tajný exkluzivní event pro pár vyvolených nebo třeba soukromý večírek, už záleží na vás. Kromě pozvaných si vstupenku ale nikdo nebude moci koupit.

Služby šité na míru

Za příplatek nabízíme propagaci šitou na míru: sms a e-mail kampaně nebo propagaci na sociálních sítích, ale o těch zase někdy jindy. Pokud by vám něco nebylo jasné, a nebo jste chtěli pomoct s jakoukoli fází prodeje, ozvěte se nám na: poradatel@smsticket.cz.