Veřejná profilová stránka pořadatele

Pořadatelé, od teď budete vidět ještě víc!

Milí pořadatelé, v letošním roce pro vás připravujeme spoustu drobných, větších i zásadních vylepšení, díky kterým vás dokážeme ještě víc zviditelnit a pomoci tak prodávat vstupenky na vaše akce. Chceme trvale naplňovat náš závazek provozovat technicky vyspělou ticketingovou platformu, která se díky férovým cenám a osobnímu přístupu vyplatí využívat každému pořadateli.

Na úvod roku 2023 jsme pro vás připravili veřejnou profilovou stránku pořadatele. Díky ní bude pro vás prodej vašich vstupenek zase o něco efektivnější a jednodušší.

V čem vám veřejná profilová stránka pomůže?

Můžete na ní prezentovat všechny své akce - na jednom místě, bez ohledu na místo a čas jejich konání. Využijte její potenciál na maximum a vložte na ni informace o veškeré vaší činnosti a historii, včetně všech kontaktů, galerie fotek a videí. Na veřejné profilové stránce můžete efektivně ukázat vašim zákazníkům, že vaše akce by byla velká škoda nenavštívit.

Originální textový obsah na stránce, který budeme průběžně optimalizovat podle aktuálních trendů ve vyhledávání, trvale zlepšuje pozici vašeho obsahu ve vyhledávačích Google a Seznam.

Díky veřejné profilové stránce vás posouváme ještě blíž vašim návštěvníkům. Můžete se jim představit a nalákat je nejen na aktuální, ale i všechny další akce, které připravujete.

unikatni_sms

Veřejný profil každého pořadatele

Odkaz na vaši profilovou stránku můžete kdykoliv použít pro účely propagace všech vašich akcí. Umístěte jej na vaše další komunikační kanály, sociální sítě, plakáty nebo na stránky partnerů. Návštěvníci se o vás dozví také v detailu akce, takže se mohou podívat a nakoupit vstupenky na ostatní akce, které pořádáte.

Ukázky stránek

FLÉDA Company - provozovatel Flédy, největšího klubu na Moravě.
Volejbalový klub Královo pole - Volejbalový klub Královo Pole, vítěz Českého Poháru ve volejbalu žen 2021/2022 .
Czech Ensemble Baroque - ansámbl zabývající se stylovou interpretací děl starších slohových období.

Jak můžete vytvořit profilovou stránku?

Abyste mohli vytvořit vaši profilovou stránku, přihlaste se do svého pořadatelského účtu a v levém menu klikněte na Nastavení. Otevře se vám registrační formulář, do kterého přidejte požadované informace v části Veřejný kontakt.

Vytvořte si plnohodnotný profil!

Čím lépe se zákazníkům představíte, tím větší budete mít šanci, že si vyberou právě vaši akci. Obohaťte proto svůj profil o výstižný popis vaší činnosti, další kontakty, logo nebo galerii fotek a videí.

Chcete pomoci s vytvořením profilové stránky? Kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz a pošlete nám následující údaje o vás:

  • Obchodní jméno
  • Web
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Telefon
  • Informace o vás (text s délkou do 1000 znaků)
  • Logo (čtvercový formát, .jpg, minimálně 400x400 px)
  • Fotografie (maximálně 5 ks)
  • Odkaz na videa na Youtube (maximálně 5 ks)

Vaše údaje zpracujeme a postaráme se o kompletní aktualizaci vaší profilové stránky.

Zvažujete, jestli potřebujete vlastní webovou prezentaci a přemýšlíte, kdo vám ji vytvoří co nejlépe a nejlevněji? Zkuste změnit pohled: využijte místo webu vlastní veřejnou profilovou stránku. Ta vám webovou prezentaci bez problémů nahradí, navíc ji můžete mít zdarma, spustit ji okamžitě a díky tomu, že bude umístěna u nás na webu, garantujeme i obrovskou návštěvnost! Ušetříte tedy i na reklamě a propagaci.

Potřebujete další informace? Kontaktujte nás na emailu poradatel@smsticket.cz. :-)