Investujeme do vlastního racing teamu!

Vzhledem k obrovskému nárůstu prodeje vstupenek po pandemii Covidu 19 a k našim vysokým ziskům jsme se rozhodli investovat do vlastního závodního týmu.

Jsme si vědomi, že je náš plán smělý, ale vzhledem k tomu, že jej akceptovaly i významné banky v České republice a poskytly nám úvěr ve výši 480 mil. Kč na veškerou potřebnou výbavu, platy závodníků, mechaniků a dalšího personálu včetně předem zásobených barů v našich boxech (s bonusem zásoby ledu na 6 měsíců), tak je vidět, že je náš byznysplán vnímán velmi pozitivně.

V souvislosti s harmonogramem a skutečnosti, že jsou další závody Ferrari naplánovány do Bahrajnu, což je destinace, kam plánujeme s prodejem vstupenek v nejbližší době expandovat, tak jsme přesvědčeni, že se naše investice do vlastní závodní stáje vyplatí. Počítáme s návratností cca do 8 měsíců, což je spíše pesimistický odhad.

Naše eso v rukávu!

Měli jsme navíc neskutečné štěstí, protože se nám podařilo podepsat roční kontrakt s Emersem Ticketpaldim, který chtěl již závodní volant pověsit na věšák a loni se psychicky zhroutil. Prohlásil, že závodnická robota, je už totálně mimo jeho zájem, když mohou Češi jezdit v Trabantech v Africe a ve Fábiích v továrnách, ztratila jeho práce smysl.

ukazka

Jedna z našich kolegyň ve firmě se však objevila v jeho oblíbené brazilské telenovele „Tire para mim“, u které Emers marnil svůj drahocený čas a ta mu tak učarovala, že naši nabídku na post hlavního stájového jezdce nedokázal odmítnout.

O výsledcích našeho racing teamu vás samozřejmě budeme informovat na tomto blogu a věříme, že našim počinem získáme mnohem větší pozornost i v zahraničí! Samozřejmě víme, že je to hlavně o výsledcích, ale makat jsme zvyklí. Držte nám palce!

Aktualizace 9.5.2023

Tak dobře. Byl to apríl. Ale pozor! Fanoušci rychlých vozů z designerské dílny Porsche Design Group a pořadatelé akcí, pro které pracujeme, si stále přijdou na své :-)

ukazka