Prodávejte vstupenky na zápasy, turnaje nebo závody přes smsticket

Prostřednictvím našeho portálu můžete jednoduše prodávat vstupenky na zápasy, sportovní utkání, turnaje, závody nebo akce, ať už jednodenní nebo na celý víkend. Smsticket tak dávno není platforma, která umí prodávat vstupenky jen na koncerty, festivaly, přednášky, konference, plesy nebo představení.

Jaké funkce mohou sportovní kluby i pořadatelé akcí u nás využít?

S pomocí smsticketu můžete vytvářet různé typy akcí a prodávat:

  • Vstupenky na zápasy včetně místenek.
  • Zlevněné vstupenky pro věrné fanoušky.
  • Startovné na běžecké nebo jiné sportovní závody a akce.
  • Předplatné, členství a permanentky atp.

Co všechno si můžete nakonfigurovat:

  • Délku trvání akce dle vlastních preferencí – nastavit si lze časové rozmezí pro daný den nebo celodenní i několikadenní akci.
  • Vlastní názvy, popisky, ceny i dostupný počet vstupenek.
  • Začátek i konec předprodeje vstupenky – díky tomu jednoduše spustíte tzv. Early birds kampaň nebo nastavíte cenové hladiny podle toho, jak se bude blížit den konání akce.
  • Slevový kód pro věrné návštěvníky.

Místenkový prodej a propojení s pokladním systémem

Prodáváte lístky na fotbalový nebo hokejový zápas s místenkami? Nabízíme přehledný systém prodeje místenek uzpůsobený vašim potřebám. Rádi pro vás vytvoříme plánek, včetně rozdělení prostoru, podle ceny a atraktivity jednotlivých místenek, popř. rozdělení do sektorů. Dále nabízíme možnost blokace sedadel, založení VIP částí i rezervace přímo na pokladně. Návštěvníci si pak budou moci jednoduše vybrat své sedadlo v telefonu, tabletu nebo i počítači z pohodlí domova. Tuto službu u nás v současnosti využívá například FK Dukla Praha.

Co dodáváme FK Dukla Praha

S FK Dukla Praha spolupracujeme již od roku 2017. Přes smsticket prodávají jak celoroční permanentky, tak vstupenky na jednotlivé zápasy. Permanentky jsou k dispozici online a pro věrné fanoušky také v podobě plastové karty. Veškeré akce si tento fotbalový klub jednoduše připravuje do prodeje sám, a na zápasech využívá náš pokladní systém, který slouží pro prodej tištěných vstupenek. Veškerá důležitá data z našeho systému jsou automaticky odesílána do jejich CRM systému s pomocí API. Návštěvníci jsou odbaveni na stadionu díky čtečkám s nejmodernější technologií, které rádi pro větší akce zapůjčíme.
Dukla Praha

Smsticket umí nejen online, ale i tištěné vstupenky

Chcete mít k dispozici kombinovaný prodej tištěných i online vstupenek? I to pro vás můžeme zajistit. Tuto službu jsme například dodávali Volejbalovému klubu v Králově Poli v Brně . Můžete si nastavit kapacitu pro každou vstupenku, prodávat lístky online a na pokladně a k tomu si tisknout pro vlastní potřeby.

Zákazníci si při nákupu online vstupenek mohou samozřejmě vybrat jednu z preferovaných plateb, ať už je to platba kartou, QR platba, Apple Pay nebo Google Pay .

Co dodáváme volejbalovému klubu v Brně

Prostřednictvím smsticketu si mohou návštěvníci zakoupit celoroční permanentky i vstupenky na jednotlivé zápasy. Aktivace i nastavení prodeje jsou otázkou několika minut. V současnosti klub prodává prostřednictvím smsticketu vstup na CEV CUP (UNIQUA ženská extraliga).
VKKP Brno

Vstupenka na míru

Pořadatelům nabízíme možnost navrhnout si emailovou vstupenku ve vlastním designu. Pokud například prodáváte vstupenku, kde je součástí podrobný rozpis, můžete jej posílat jako PDF samostatnou přílohu, která bude zaslána automaticky spolu se vstupenkou. Můžete si samozřejmě nastavit vlastní znění emailu, ať už se to týká poděkování po nákupu nebo instrukcí v den akce.

Pokud Vás naše služba zaujala, neváhejte, registrace i používání našeho systému je zcela zdarma. Jediné, co platíte, je provize z každé prodané vstupenky ve výši 3–5 %.


Uvažujete o prodeji vstupenek přes smsticket? Rádi vám s předprodejem vstupenek na vaší akci pomůžeme. Napište nám na poradatel@smsticket.cz.