Spouštíme projekt #máme kúru pro kultůru

Rádi bychom pomohli brněnské nezávislé kulturní scéně, aby se co nejrychleji zotavila z krizové situace, ve které se nyní nacházíme.
Smsticket vznikl v Brně, máme to tu rádi, chodíme na různé akce a sami je také pořádáme. Jsme parta nadšenců do kultury a technologií a současná situace je pro nás hlavně smutná.
Snažíme se ale koukat dopředu a připravit se na ukončení zákazu konání akcí, jak nejlépe to půjde.

#máme kúru pro kultůru

Propojíme pořadatele kulturních akcí se studenty - a to za aktivní pomoci samotných škol. Chceme přivést na akce vysokoškolské studenty, kterých v Brně každý rok studuje více než 80 000.

Spojili jsme síly s Lékařskou fakultou Masarykovi univerzity a další fakulty a univerzity budou následovat.

Jak dostaneme studenty na vaši akci?

Jsme přesvědčení, že dostatečným lákadlem pro studenty bude sleva na vstupném ve výši 25%. Zařadit akci do projektu bude velmi snadné. Vše zvládnete během pár minut na našem webu. Sleva na vstupné pro studenty bude fungovat jako základní pobídka k nákupu a k cestě za kulturou. Studenti aplikují slevu zadáním čísla svého ISICu přímo v nákupu.

Projekt bude prezentován veřejnosti a studentům skrze PR aktivity jednotlivých fakult a univerzit, interní informační systémy škol a na sociálních sítích.
Zařazené akce tak budou mít silnou marketingovou podporu, která bude kompenzovat nabídnutou slevu.

Kdy se projekt spustí?

S realizací se počítá od začátku srpna, jakmile budou ukončena epidemiologická opatření vlády a tím pádem bude možné uspořádat kulturní akci bez větších omezení.

Kdo se projektu zúčastní?

Aktuálně jsou zapojeny tyto kluby: Klub Fléda, Melodka, Eleven, Metro Music Bar, ArtBar, Favál Music Cirkus, BajkAzyl, Exit Club a Stará Pekárna.
Jednáme s Magistrátem města Brna, který do projektu také vstoupí, jako jeho garant a partner.

Jak se mohou zapojit další pořadatelé

Je to velmi snadné, stačí nasadit akci do prodeje na našem portálu a přímo v jejím nastavením aktivovat slevu pro studenty. Akce se ihned studentům zobrazí ve speciální nabídce a budou moci ihned nakupovat výhodnější vstupenky.

Tisková zpráva Lékařské fakulty MU