Darujte na Vánoce poukaz na vstupenky

Darujte svým blízkým zážitek, na který se budou těšit! Darujte jim na Vánoce 2020 dárkový poukaz na nákup vstupenek dle vlastního výběru z nabídky portálu smsticket.

Vánoční vouchery smsticket

Vánoce jsou za dveřmi a vyrazit do obchoďáku lovit dárečky není letos žádná sláva. Kulturní zážitek formou poukazu, který lze uplatnit na jakoukoliv akci z nabídky smsticketu, je letos skvělou volbou.

slevove_kody_1

Parádní dárek i na poslední chvíli!

Stačí si vybrat hodnotu a počet poukazů a zaplatit. Následně Vám na email dorazí elektronický poukaz (nebo i několik najednou) v pdf souboru, který jednoduše vytisknete, vložíte do vánoční obálky a krásný dárek je připraven.

Obdarovaný pak kdykoliv nalezne v nabídce smsticketu několik tisíc akcí jako jsou festivaly, koncerty, divadelní představení, kina, výstavy, workshopy i vzdělávací přednášky. Nabídka se každý den rozšiřuje o další a další akce z celé České republiky.

Dlouhá platnost a žádné riziko

Platnost zakoupeného poukazu je od 1.1.2021 do 31.12.2021 a lze ho použít na jakýkoliv nákup vstupenek z naší nabídky. Pro aplikování voucheru stačí během objednávky vložit unikátní kód poukazu do kolonky "Voucher". Tuto kolonku naleznete v nákupním kroku Platební metody. Následně se Vám cena vstupenek poníží o hodnotu Vašeho voucheru. Voucher je možné vyčerpat jednorázovým nákupem.

Prodej poukazů jsme spustili na vlastním e-shopu

Poukazy lze pohodlně nakoupit ve speciálně připraveném e-shopu.

Pokud Vás nabídka dárkových poukazů zaujala, nebo Vám k tomuto tématu chybí jakákoliv informace, kontaktujte nás na emailu info@smsticket.cz.