Prodávejte vstupenky na ples i lístky do tomboly: levně a jednoduše

Pořádání plesu je výzvou, ať už jde o zajištění vhodného místa, naplánování zábavného i hudebního programu nebo prodej vstupenek a rychlé odbavení příchozích hostů.

Představte si, že byste mohli tento proces výrazně zjednodušit – ať už jde o propagaci, prodej vstupenek prostřednictvím různých kanálů (online, prodejní místa, vlastní pokladna), místenkové sezení, jednoduché odbavení nebo výkazy do účetnictví. Smsticket je oblíbeným nástrojem, který pravidelně používají stovky pořadatelů. Umíme mnohem více než jen prodávat vstupenky na ples.

Vlastní stránka se vstupenkami na ples

V smsticketu si rychle a snadno vytvoříte vlastní stránku během pár minut. Této stránce říkáme detail akce. Můžete si zde vložit úvodní leták, vlastní text, program akce, fotografie i videa. Už žádné zdlouhavé nastavování a komplikované systémy.

Stránka s detailem akce je veřejná a po publikaci ji uvidí tisíce lidí, kteří mohou ihned začít kupovat vstupenky. Pokud nechcete, aby se stránka zobrazovala i ve veřejné nabídce akcí na stránkách smsticketu (akce je například soukromá nebo pouze pro členy uzavřené komunity), nastavíte ji jako skrytou a budete ji moci sdílet pouze s vybranými lidmi dle vlastního uvážení. Stránka je samozřejmě přizpůsobena jak pro počítače, tak pro tablety a mobilní telefony.

Prodej vstupenek na vlastním webu

Máte-li svůj vlastní, hezký web a rádi byste měli přímo na něm možnost rychlého prodeje vstupenek na váš ples, máme pro vás několik bezplatných elegantních řešení. Stačí si vybrat:

  1. Prodejní iframe: Díky této pomůcce můžete jednoduše prodávat vstupenky přímo na vašem webu. Zákazníci nikam neodcházejí, nákup dokončí přímo u vás. Ukázka vzhledu iframe v běžném prohlížeči (na PC): Prodejní iframe-ukázka
  2. Prodejní odkaz i tlačítko: Pokud máte již připravená tlačítka ve vlastním designu, můžete použít náš prodejní odkaz, skrze který budou moci zákazníci nakoupit vstupenky. Lze také použít připravená tlačítka od smsticketu.
  3. Prodejní box: Pomůcka, která vám umožní zobrazit na vašem webu všechny akce, na které prodáváte vstupenky přes smsticket. Kliknutím na libovolnou z akcí je zahájen online nákup vstupenek.

Vlastní pokladna i design vstupenky

Prodávat můžete jak online, tak i prostřednictvím našich partnerských prodejen nebo na vlastním prodejním místě, ke kterému vám rádi poskytneme jednoduchý pokladní systém. Tento systém nevyžaduje žádné složité instalace a je k dispozici zdarma.

Je zcela na vás, zda budete chtít prodávat v různých cenových kategoriích nebo zdražovat vstupenky v čase. Vše si můžete sami nebo s naší pomocí nastavit v rozhraní pro pořadatele. Svou akci můžete jedním kliknutím propojit s událostí na Facebooku. Tímto způsobem můžete odkazovat na nákup vstupenek přímo z této události. Pokud chcete mít i vlastní design vstupenky na ples, rádi vám s tím pomůžeme. Vstupenky smsticket lze tisknout s vámi vytvořeným pozadím, které například zobrazuje i loga partnerů akce.

Místenkový prodej na míru i slevové kódy

Potřebujete nastavit prodej místenek k jednotlivým stolům? Rádi pro vás připravíme plánek sezení dle vašich potřeb a pomůžeme s nastavením cen. Místa u stolů je možné kdykoliv zablokovat dle potřeby (např. pro pozvané hosty). Můžete si také nastavit, které vstupenky chcete prodávat pouze prostřednictvím prodejního místa a které pouze online, což platí nejen pro místenkový prodej. Lze také vytvořit slevové kódy v libovolné podobě, které využijete k propagaci nebo k poskytnutí slevy pro vybranou cílovou skupinu.

Délka předprodeje dle potřeby

Vstupenky lze prodávat i po zahájení samotného plesu a sami si můžete nastavit, které vstupenky to budou. Pro každou kategorii vstupenek na smsticketu je možné nastavit, od kdy a do kdy chcete vstupenku prodávat a zda ji budete chtít v průběhu času zdražovat. Nabízíme také různé platební metody, aby si každý mohl vybrat tu nejvhodnější.

Možnost online prodeje lístků do tomboly

Mnozí pořadatelé již nechtějí spoléhat na to, že budou mít hosté dostatek hotovosti na nákup lístků do tomboly. Přes smsticket lze prodávat vstupenky na cokoliv, včetně slosovatelných lístků.

Jednoduše tedy zadáte do systému vstupenku s názvem "Lístek do tomboly" nebo třeba "Tombola od 23:00" za 10 Kč a prodej tohoto druhu vstupenky necháte běžet po zahájení plesu od 20:00 do 22:59. Všichni zájemci pak mohou koupit do stanovného času libovolný počet takových lístků. Každá online vstupenka, tedy i lístek do tomboly má unikátní kód, ze kterých vylosujete několik výherních. Při online nákupech znáte rovnou i jméno šťastného výherce!

Zápůjčka platebního terminálu

Pořadatelé větších akcí si mohou od smsticketu vypůjčit platební terminál pro prodej dalších produktů, kterými nemusí být pouze lístky do tomboly, ale také libovolné další produkty, o které mají hosté zájem.

Kolik to celé stojí?

smsticket je zdarma. Neplatíte žádný registrační poplatek ani měsíční paušál. Platí se pouze provize z každé online prodané vstupenky ve výši 5 % a na pokladně 5 Kč.

Další výhody a zajímavé funkce:

  • Zákazníci mohou nakupovat i na fakturu.
  • Pořadatelům i návštěvníkům akce je k dispozici bezplatná zákaznická podpora.
  • Možnost jednoduchého opětovného oslovení návštěvníků akce na další sezónu – s pomocí newsletteru nebo i SMS kampaně.

Reference:

VYZKOUŠEJTE SMSTICKET ZDARMA:

Titulní obrázek převzat z purple.cz, ples 2018.