Prodávejte předplatné / permanentky na celou sezónu

Rozlouskli jsme další oříšek. Předplatné, nebo permanentky, mají mnoho podob a modelů. Mluvili jsme s hodně pořadateli a napočítali jsme více než 15 různých způsobů, jakými nakládají se sezónními vstupenkami. Až nám z toho šla hlava kolem. Tak jsme se rozhodli jít cetsou nejjednodušší a pokud možno co nejvíce univerzální.

Jak u nás funguje předplatné?

Předplatné uplatňuje návštěvník na množinu akcí, které se konají v budoucnu. To bychom měli definici v obecné rovině. Pro praxi jsme připravili vše tak, abyste mohli předplatné využít velmi jednoduše a komplexně.

Jedna akce vládne všem

Akce Předplatné je plně ve vašich rukou stejně jako obyčejná jednorázová akce. Můžete libovolně nastavit čas prodeje, kolik vstupenek chcete prodat, zdražování (resp. zlevňování) v čase a všechny ostatní vlastnosti.
Po spuštění prodeje můžete nasadit všechny ostatní akce, na které toto Předplatné má platit = Akce s předplatným. Systém se automaticky postará a přesun vstupenek, kapacitu vaší akce, reporty prodejů. A to i v případě akcí na místenkové sezenní.
Předplatné

Několik vychytávek
  • Počet nasazených Předplatných v prodeji je neomezený.
  • Přehledné reporty - v seznamu nasazených akcí máte přehledně rozdělené Předplatné a ostatní akce, pro snadnou orientaci.
  • V detailu editace Akce s předplatným - v záložce Návštěvníci přesně vidíte kolik lidí se na akci chystá, včetně majitelů Předplatného.
  • Akci, na které platí Předplatné, můžete prodávat současně s celým Předplatným. Pohlídáme, aby se vám vstupenky neduplikovaly a nepomíchaly (hlavně u místenkových akcí!).
Kdo může předplatné využít?
  • Kulturní domy - předplatné na koncertní sezónu, divadelní sezónu apod.
  • Sportovní kluby - sezónní permanentky pro fanoušky
  • Ostatní pořadatelé - zvýhodněné vstupenky na vybranou sadu koncertů
Jak začít prodávat Předplatné?

Při vytváření akce si hned na první obrazovce zvolte Typ akce: Předplatné.
Nastavte vlastnosti Předplatného jako u běžné akce a je to.
Při vytváření dalších akcí se vás systém bude ptát, zda vytváříte Akce s předplatným (= platí na ni Předplatné) nebo obyčejnou akci (= neplatí na ni Předplatné).

Líbí se nám naše služby a chcete vědět víc? Obraťte se na nás na poradatel@smsticket.cz