Prodáváme vstupenky v centru Brna

V květnu letošního roku jsme navázali spolupráci s Magistrátem města Brna, konkrétně s Turistickým Informačním Centrem, známým pod zkratkou TIC. Tato příspěvková organizace má na starosti rozvoj kultury a turismu ve městě.

Před několika měsíci otevřel TIC zbrusu nové informační centrum TO JE BRNO, ve kterém mimo jiné poskytuje informace o kulturních akcích v Brně a prodává vstupenky.
TO JE BRNO

Vaše vstupenky k dostání v centru Brna

Všechny akce sítě smsticket jsou nyní v nabídce informačního centra TO JE BRNO!

Návštěvníci si mohou pořídit vstupenky osobně, na adrese Panenská 1. Zaplatit mohou v hotovosti nebo platební kartou.

TO JE BRNO

Šetřete svůj čas, papírové vstupenky nechte na nás

Nemusíte se starat o návštěvníky, kteří potřebují nakoupit vstupenky v hotovosti. Nepotřebujete nikam nosit vytištěné archy vstupenek, vyzvedávat tržby, hlídat stavy prodejů. Nechte tuhle činnost na nás. Prodeje uvidíte přehledně ve "Výdělku akce", spolu s tržbami z on-line prodejů.

Výhodné podmínky spolupráce pro pořadatele

Pořadatelům dlouhodobě poskytujeme smysluplné služby za cenově přijatelných podmínek. Proto jsme stanovili poplatek za prodej v předprodejním místě na 0 Kč!

TO JE BRNO

Proč Turistické Informační Centrum?

Ve spolupráci s Magistrátem města Brna vidíme obrovský dlouhodobý potenciál. Nové a krásné informační centrum TO JE BRNO má našlápnuto stát se hlavním místem, kde se lidé dozvědí o kulturním dění v našem městě. Míří do něj také všichni turisté, kteří do Brna přijíždějí a hledají kulturní a volnočasové vyžití.

Důležitou součástí naší spolupráce je podpora akcí na webových stránkách TIC - předprodej.

Vzniknou prodejní místa i v jiných městech?

Ano vzniknou!;) Na síti prodejních míst aktivně pracujeme, aktuální informace uvedeme na našem blogu.