Proč prodávat vstupenky přes smsticket?

Prodeji vstupenek se věnujeme již dvanáct let. Před vznikem vstupenkového portálu smsticket někteří z nás sami kulturní akce pořádali a někteří z nás nejrůznější akce pořádají i nyní. Myslíme si, že po těch letech již docela dobře víme, co pořadatelé potřebují a snažíme se, aby pro ně smsticket prodával vstupenky co nejlépe.

Zde je několik důležitých výhod, které přináší smsticket pořadatelům, kteří nás používají. Pořadatelé, kteří nás nepoužívají o nich možná ještě neví.

Vaše akce budou díky nám vidět!

Na webové stránky portálu smsticket chodí stovky tisíc návštěvníků každý měsíc. Naši návštěvníci zde hledají inspiraci, kam zajít, vyhledávají akce, filtrují podle krajů a díky tomu vaši akci najdou. To ale zdaleka není všechno.

Spolupracujeme s desítkami affiliate partnerů, kteří také zobrazují akce, které jsou u nás nasazeny a pomáhají nám s prodejem vstupenek. Význam těchto našich partnerů je velký a vaše akce je tak automaticky vidět i na mnoha dalších webech, které navštěvují desítky tisíc lidí. Ani toto ještě není všechno.

Jsme součástí nového programu Podporujeme kulturu. Náš hlavní partner – Platební brána Pays realizuje každý den téměř 10 tisíc platebních transakcí pro e-shopy, poskytovatele služeb, města, obce a mnoho dalších subjektů. K těm nejzajímavějším patří například AUKRO, Srovnejto, Hlavní město Praha, Charita Česká republika a také třeba Český rozhlas. A proč je to zajímavé pro pořadatele kulturních akcí?

Pays posílá všem zákazníkům e-mailem potvrzení platební transakce, které obsahuje odkaz na stránky smsticket s vašimi akcemi. Takže například pokud si zaplatíte rezidenční parkování v Praze, dostanete e-mailem potvrzení o platbě, které bude obsahovat odkaz na akce nasazené na smsticketu. Když zaplatíte rozhlasový poplatek, dostanete odkaz také! Takových e-mailů odešle Pays každý den až deset tisíc.

Už věříte, že bude vaše akce díky smsticketu vidět?

Oslovíte velmi mnoho lidí najednou

Samotným nasazením vaší akce na portál smsticket oslovíte mnoho lidí najednou. Uvidí vás na webech, dostanou odkazy v e-mailech. Dalším krokem je aktivní propagace akce po zahájení předprodeje vstupenek. V aktivní propagaci s vámi spolupracujeme.

Portál smsticket je propojen s facebookem a lidé, kteří si koupí vaši vstupenku mohou jednoduše svůj nákup sdílet, aby si mohli koupit stejnou vstupenku i jejich přátelé a užít si koncert, výstavu nebo přednášku společně. Velmi se tedy vyplatí propojit nasazenou akci s událostí na facebooku. Získáte tak bezplatně další virální dosah.

Mnoho dalších chytrých funkcí pro propagaci a prodej vaší akce

Máte-li sami dobře navštěvované stránky, překvapí vás účinnost prodejního boxu smsticket, který si na ně můžete snadno umístit. Prodejní box v iframe je dobře vyladěný a své vstupenky tak můžete ihned prodávat na stránkách svých vlastních partnerů. Stačí, aby váš prodejní box umístili na své weby.

Po letech již dobře víme, že 70 % nákupů vstupenek probíhá na mobilním telefonu. Vzhledem k tomu, že umíme moderní platby Apple pay a Google pay, tak se velmi osvědčily naše QR kódy na tištěných plakátech akcí. Zájemce jednoduše naskenuje QR kód z plakátu a hned na mobilu nakupuje!

apple pay pays

Chcete-li propagovat svou akci skutečně masivně, máme pro vás SMS a e-mailové kampaně. Vstupenky si u nás zakoupily již milióny lidí. Velká část z nich nám dala svůj souhlas, abychom jim zasílali upozornění na zajímavé kulturní, společenské i sportovní akce v jejich regionu. Takovou masivní kampaň pro vás samozřejmě rádi uděláme.

Nesedřeme vás z kůže!

Přiznáváme, že na prodeji vašich vstupenek chceme něco vydělat. Nejsme ale nenažraní a své vlastní náklady velmi dobře hlídáme, nerozhazujeme. Ani naše kanceláře nejsou moc drahé :-). Všechny naše služby poskytujeme pořadatelům za provizi 5 %. V této provizi je všechna naše práce, elektřina pro servery a naše notebooky, dostatečné teplo v kanclu, pár aut, veškeré poplatky za licence na software, všechen hardware, housing pro naše servery a taky třeba poplatky za platební metody. Za 12 let jsme se naučili šetřit.

Věřte, že za těch 5 % z ceny vaší vstupenky získáte tým smsticketu, který pro vás bude nadšeně pracovat a udělá vše pro úspěšný prodej.

Čím déle s námi jste, tím více výhod máte.

Někteří pořadatelé jsou s námi již mnoho let a užívají si výhod, které přináší dlouhodobá spolupráce. Jakmile s námi totiž prodáte několik akcí, objevíte další zajímavé možnosti. Můžete snadno a přímo oslovovat návštěvníky svých předchozích akcí prostřednictvím cílených SMS a e-mail kampaní, které si nastavíte sami!

Portál smsticket je pořadatelům partnerem, takže vám netajíme kontakty na vaše návštěvníky. Po každé uskutečněné akci dostanete kompletní reporty tržeb a samozřejmě kontakty na všechny vaše návštěvníky. Jsou to přece VAŠI návštěvníci!

Budete u nás prodávat všechny své vstupenky? Máme další dobrou zprávu.

Pořadatelé, kteří u nás prodávají všechny své vstupenky získávají další výhody. Výše jsem zmínil naši provizi 5 % z ceny vstupenky. I z této provize umíme ještě malinko slevit a zejména kulturním domům, které používají vstupenkový systém smsticket jako svůj hlavní prodejní kanál a provozují i naši vstupenkovou pokladnu, dokážeme nabídnout ještě víc.

Z vaší vlastní pokladny dokážeme tisknout hezké papírové vstupenky a nemusíte mít v nabídce pouze vlastní akce, ale můžete inkasovat provizi i za prodej vstupenek na jiné akce jinde v ČR.

A vůbec. Jste kulturní dům a máte ještě nějaký starý vstupenkový software nainstalovaný na serveru pod stolem? A platíte za tento software roční poplatky za upgrady a za nejrůznější další moduly? Prosím, zahoďte toto řešení z devadesátých let minulého století a prodávejte vstupenky bez nesmyslných a naprosto zbytečných nákladů moderně!