Maximalizujte prodej vstupenek na koncerty i další akce

Hledáte způsob, jak maximalizovat prodej vstupenek na vaše koncerty a další akce? Náš uživatelsky přívětivý a komplexní ticketingový systém je ideální pro všechny typy koncertů a hudebních akcí.

Vše zvládnete online, bez nutnosti složité administrativy nebo instalací. A pokud si přece jen nebudete něčím jistí, máme pro vás k dispozici skvělou zákaznickou i technickou podporu. Vyzkoušejte smsticket ještě dnes a využijte všech výhod, které tento moderní vstupenkový systém nabízí:

Jednoduchá správa i nasazení akcí

smsticket vám dává maximální svobodu. Díky samoobslužnému systému můžete snadno a rychle nasadit akci do prodeje, nahrát vlastní texty, obrázky, videa a plakáty. Ve vaší režii je také cenotvorba vstupenek, která je jednoduchá, flexibilní a dynamická. Můžete například zdražovat v čase nebo podle počtu prodaných vstupenek a na základě toho můžete také optimalizovat své příjmy a přizpůsobovat cenovou politiku aktuální poptávce. Umíme samozřejmě i místenkový prodej.

Chcete prodávat vstupenky s místenkovým sezením? V databázi máme tisíce existujících míst včetně seating plánů. Umíme ovšem vytvořit i zcela nové místenkové sezení na míru, které bude splňovat všechny vaše požadavky, ať už jde o tradiční uspořádání, nebo neobvyklé rozvržení prostoru.

Propagace akcí a individuální marketingová podpora

Díky webu smsticket, který navštíví průměrně 50 000 návštěvníků denně, se váš koncert dostane k širšímu publiku. Vaše akce navíc automaticky propagujeme na všech našich partnerských webech. Objevíte se například na stránkách bandzone.cz, festivaly.eu, kdykde.cz, regionalniportaly.cz, gigs.cz, kultino.cz a dalších. Pořadatelům také nabízíme reklamní kampaně na míru, ať už na sociálních sítích, nebo prostřednictvím e-mailu. Umíme vytvářet cílené kampaně, které osloví přesně ty návštěvníky, kteří mají zájem o akci, kterou pořádáte.

Možnost posílat cílené reklamní a informační SMS

Jako pořadatel můžete navíc v rozhraní smsticketu vytvářet a zasílat reklamní SMS přímo svým návštěvníkům, kteří již navštívili některou z vašich předchozích akcí. S námi si budujete a spravujete vlastní databázi návštěvníků, které můžete v budoucnu jednoduše opět znovu oslovit. V případě nečekaných změn v průběhu akce můžete navíc kdykoliv zaslat i tzv. informační SMS. Tento způsob komunikace je velmi efektivní, protože míra otevření SMS je řádově vyšší než u tradičních e-mailových kampaní. SMS kampaně poskytují oproti e-mailům mnohem větší záruku, že důležité informace nebo propagační zprávy se dostanou k vašim návštěvníkům rychle a spolehlivě.

Pomáháme vám komunikovat s návštěvníky

Mnozí pořadatelé oceňují na smsticketu i to, že o komunikaci s návštěvníky se staráme my, ať už jde o běžné dotazy, nebo případné reklamace. Pořadatele kontaktujeme pouze v případě, že požadavek nelze vyřešit přímo s návštěvníkem, což bývá velice zřídka. Díky naší technické podpoře pro návštěvníky nemusíte řešit další organizační starosti a můžete se plně soustředit na svou akci.

Pokáč Autor fotografie: Nguyen Phuong Thao

Rychlé, jednoduché a moderní odbavení na místě

Se smsticketem je odbavení návštěvníků rychlé a snadné. Naše mobilní aplikace umožňuje rychlé oskenování QR kódů na vstupenkách, což zajišťuje plynulý vstup na akci a zvyšuje spokojenost návštěvníků. Tato aplikace je dostupná jak pro mobily se systémem Android, tak nově i pro iPhone. Nabízíme také profesionální čtečky pro větší akce.

Seznamy návštěvníků můžete jednoduše exportovat, díky čemuž máte přehled o reálné návštěvnosti. Vstupenky můžete prodávat i po zahájení akce. Je na vás, jak dlouho od začátku akce chcete mít lístky ještě v online prodeji. Návštěvníci tak mohou kdykoliv vstupenku zakoupit a vy je můžete obratem na místě odbavit.

S námi jste velmi dobře vidět

Díky vysoké autoritě naší domény je každá akce, kterou na smsticket nasadíte, automaticky optimalizována pro vyhledávače jako Google a Seznam, což výrazně zvyšuje její viditelnost na internetu. Nabízíme také bezplatnou možnost vytvoření veřejného profilu pořadatele, kde můžete prezentovat všechny své akce na jednom místě. Tyto akce si můžete také jednoduše zkopírovat a vložit na web pomocí našeho prodejního boxu, takže lidé nakupují vstupenky přímo na vašem webu.

Jednoduchý prodej vstupenek na celé turné

Pokud pořádáte šňůru koncertů nebo turné, smsticket vám umožní vytvořit speciální stránku (skupinu akcí) s přehledem všech akcí na jednom místě. Díky této funkci mohou návštěvníci snadno vidět a vybírat z více koncertů, které jsou součástí turné. Návštěvníci tak mají větší přehled o plánovaných koncertech a zároveň si mohou jednoduše zakoupit vstupenku. Všechny informace a odkazy na jednotlivé akce navíc usnadňují propagaci celého turné.

Moderní platební metody a nízká provize

Náš systém podporuje všechny používané platební metody, včetně Apple Pay, Google Pay, platby kartou atd. Vstupenky na akce si mohou návštěvníci koupit nejen online, ale i na našich partnerských prodejních místech, která máme po celé ČR. Naše provize z prodeje vstupenek je nízká – platíte pouze 5 % z každé prodané vstupenky, neúčtujeme žádné měsíční ani jiné poplatky.

Vyzkoušejte smsticket zdarma a zjistěte, jak vám může pomoci s vaší akcí. Navštivte naši stránku pro pořadatele, kde se dozvíte více.