Jsme součástí projektu Kultura pomáhá

Stali jsme se hrdými partnery nového projektu Kultura pomáhá. Naší snahou je skrze kulturní prostor přispět do veřejné finanční sbírky, která je určená k podpoře lidí a obcí zasažených tornádem na Jižní Moravě.

V průběhu celého léta se některá brněnská místa promění v kulturní epicentra. Vedle nového multižánrového hudebního festivalu Brno živě:, který chystá svým návštěvníkům hned několik desítek koncertů zdarma, bude možnost navštívit a zhlédnout i další festivaly a hudební vystoupení. Do projektu se totiž zapojil i Maraton hudby, Brasil Fest, Vaňkovka Fest, Festival Uprostřed a připojují se další.

Přestože vstupné na koncerty je zcela zdarma, můžete si zakoupit symbolickou vstupenku v hodnotě 100 Kč, 250 Kč, 500 Kč, 1000 Kč, nebo 5000 Kč a tím přispět do veřejné finanční sbírky na podporu lidem z obcí zasažených tornádem na Jižní Moravě.

Tato sbírka je realizována díky iniciativě kulturapomaha.cz, smsticket.cz, agentuře vidensky.com a Sociálním nadačním fondem města Brna a Jihomoravského kraje, na jehož transparentní účet 225782453/0600 poputuje 100% všech vybraných prostředků.

nadacni_fond