Založili jsme blog smsticketu

Pokud jste na našem webu a blogu poprvé, dovolte se nám představit. Našim posláním je vytvořit nejlepší způsob prodeje vstupenek na kulturní i nekulturní akce v ČR. Od konkurence se snažíme odlišit tím, že děláme naši platformu intuitivní nejenom pro ty, kteří si lístky kupují, ale také pro ty, co je prodávají – a přesně pro tyto lidi je i tento blog.

Jak to všechno začalo?

Vznikli jsme jako reakce na naše silné vnitřní nutkání udělat v České Republice ticketingovou službu, která se bude individuálně a pečlivě věnovat svým zákazníkům z řad pořadatelů a která bude jednoduchá na používání a bude mít přátelskou cenovou politiku.

Proč a jak jsme se dali dohromady pěkně vystihuje jeden ze spoluzakladatelů smsticket Michal „Majkláč“ Novák v tomto videu (od 7:50).

Založil Bandzone.cz a teď rozvíjí smsticket.cz.

Kam jsme došli v roce 2016?

Máme za sebou 4 roky "ostrého" provozu, aktuálně více jak 850 zaregistrovaných pořadatelů a měsíčně prodáme tisíce vstupenek.

Z původní služby předprodeje vstupenek na klubové koncerty se z našeho produktu stala prodejní platforma, kterou může využít prakticky každý, kdo prodává a předprodává vstupenky (koncerty, festivaly, kulturní instituce, divadla, výtavy, zájmové kluby, sportoviště, hrady, koupaliště apod.).

Naše služba je velmi jednoduchá a zároveň efektivní a komplexní. Její ovládání je intuitivní. Jedná se o webovou aplikaci, která vyřeší pořadatelům 100% potřeb s prodejem vstupenek.

Prodej vstupenek spustíte za pár minut, na svých webových stránkách, Facebooku a ihned budou o vaší akci vědět na spoustě dalších webech. Pro náročné máme k dispozici tištěné vstupenky včetně pokladního sytému pro prodejní místa.

Proč píšeme blog?

Chceme se podělit o to, co všechno umíme a na čem makáme. Chceme sdílet pořadatelské know-how a rady jak naložit s prodejem vstupenek pro různé typy akcí.

Sami pořádáme vlastní koncerty a festivaly a dobře víme, že to není jednoduchá práce. Jen s vámi, pořadateli, můžeme službu zlepšovat, posouvat a ladit. Chceme se od vás dozvědět, co vás při pořádání akcí trápí a s čím ještě potřebujete pomoct.

Pomáháme k úspěchu při realizování vašich vysněných akcí. Jsme tu proto, abychom pořadatelům pomohli se vším, co je spojené s prodejem vstupenek před akcí, na akci i po akci. Jsme tady pro Vás!