smsticket: Ideální řešení pro organizátory konferencí, workshopů a seminářů

Pořádáte konferenci, vzdělávací seminář nebo workshop a hledáte jednoduché a dostupné řešení, které vám umožní snadno prodávat vstupenky a efektivně komunikovat s účastníky? Smsticket je tu právě pro vás. Uživatelsky přívětivé rozhraní smsticketu vám umožní rychle vytvořit a spravovat události. Účastníci mohou pohodlně nakupovat vstupenky přímo na vašem webu nebo na stránkách smsticketu.

1. Samoobslužný systém nasazení akce

Podporujeme u pořadatelů maximální soběstačnost. Smsticket je navržen tak, aby jeho použití bylo co nejjednodušší. Díky tomu si mohou pořadatelé ke každé akci:

  • nahrát vlastní průvodní plakát, texty, videa i obrázky,
  • jednoduše nastavit ceny vstupenek dle vlastních preferencí,
  • stáhnout QR kód akce na plakát,
  • zkopírovat a vložit prodejní iframe na web (umožňuje jednoduchý nákup vstupenek přímo na vlastní stránce) nebo prodejní odkaz / tlačítko na web.

Ukázka prodejního iframe:

V administračním rozhraní najdete mnoho užitečných funkcí, které vznikly na základě poptávky pořadatelů. Každou akci lze velice jednoduše zkopírovat, což může ušetřit čas při zakládání a nastavování vstupenek u nové akce. Plná funkčnost na mobilních zařízeních zajišťuje snadný přístup a správu akcí jak pro pořadatele, tak pro účastníky. Výsledek může vypadat například takto: Brno Bold konference pro grafické designery 2023

2. Marketing i design na míru

Úspěšná akce vyžaduje kvalitní marketing. Smsticket nabízí širokou škálu marketingových nástrojů, včetně kampaní na míru. Vaši událost můžete propojit s Facebookem a umožnit tak snadný nákup vstupenek přímo z platformy. U SMS vstupenky si pořadatelé mohou nastavit text zprávy s informací pro účastníky. S pomocí naší podpory si také nastavíte vlastní text e-mailu i design vstupenky, který zákazníkovi dorazí po dokončení nákupu spolu se vstupenkou. Rychlá a efektivní podpora je dostupná jak pro pořadatele, tak pro účastníky.

V administračním rozhraní najdete mnoho zajímavých funkcí (zdarma i za poplatek), které pomohou s integrací i optimalizací marketingových plánů, například:

  1. Facebookové kampaně: Vytvoříme kampaň na míru včetně detailního reportu.
  2. Emailové kampaně: Oslovíme návštěvníky z naší databáze, kteří navštěvují podobné akce.
  3. Data z Google Analytics do vlastního účtu: V Google Analytics můžete nastavit cíl "nákup vstupenek" vložením URL děkovací stránky po nákupu, čímž získáte přehled o dokončených i nedokončených nákupech.
  4. Vlastní slevové kódy v neomezeném množství: Můžete nastavit tolik kódů, kolik jen budete chtít. Během prodeje budete mít k dispozici report využití jednotlivých kódů, což se hodí pro sledování úspěšnosti jednotlivých marketingových kanálů.
  5. Flexibilní nastavení prodeje vstupenek ve vlnách: Early bird, časově omezené vstupenky, možnost automatizovaného postupného zdražování atd.
  6. VIP vstupenky: Prodej i možnost generování bezplatných vstupenek pro VIP hosty.
  7. Vlastní místenkový plán: Můžete použít existující plán místenkového sezení nebo si nechat vyrobit nový na míru včetně nastavení cen dle místa sezení.
  8. Nákupní formulář na míru: Formulář pro nákup vstupenek upravíme tak, abyste při exportu kontaktů získali všechna potřebná data (např. pro tvorbu visaček)

3. Odbavení, analytika a reporting na jednom místě

Odbavení přes smsticket je plně digitalizované a probíhá oskenováním QR kódu na vstupence prostřednictvím mobilní aplikace Brána, nebo nabízíme k zapůjčení profesionální čtečky. Při oskenování se ukáže i detail o vstupence (např. VIP kategorie). Pořadatelé si mohou v administračním rozhraní prohlédnout detailní statistiky o prodeji vstupenek a zjistit další informace o návštěvníkovi.

Se smsticketem vám navíc odpadá starost s účetnictvím, protože si můžete jednoduše stáhnout výkazy ve formátech PDF i XLS. Zájemci mohou nakupovat vstupenky na fakturu a ke každému nákupu lze vystavit daňový doklad. Smsticket zajišťuje, že všechny transakce probíhají bezpečně a spolehlivě.

Reference:

Shrnutí hlavních výhod smsticketu:

  • Export kontaktů návštěvníků: Přehled o všech účastnících vaší akce.
  • Zdražování vstupenek ve vlnách: Dynamické cenové modely podle vaší potřeby.
  • Slevové kódy: Slevy a promoakce snadno a efektivně.
  • Vlastní design vstupenek: Vstupenky přizpůsobené vašemu brandu.
  • Textace emailu po nákupu a před akcí: Personalizované zprávy pro účastníky.
  • Možnost reklamních kampaní: Smsticket vám pomůže s propagací vašich akcí.
  • Přesná analytika: Detailní reporty pro lepší přehled o prodeji a účasti.
  • Daňové doklady: Automatické generování dokladů k nákupu.
  • Jednoduché odbavení: Rychlý a efektivní check-in účastníků.
  • Komunikace přes SMS: Efektivní zasílání důležitých informací.
  • Rozšířitelný nákupní formulář: Formuláře přizpůsobené potřebám vaší akce.
  • Samoobslužný systém nasazení akce: Snadné nastavení a správa událostí.
  • Nízká provize: Neplatíte žádný registrační poplatek ani měsíční paušál. Platí se pouze provize z každé online prodané vstupenky ve výši 5 % a na pokladně 5 Kč.

Vyzkoušejte smsticket zdarma a zjistěte, jak vám může pomoci s vaší akcí. Navštivte naši stránku pro pořadatele, kde se dozvíte více.

Foto cover: BOLD Brno, konference grafických designérů, autor David Pařík.