Plesová sezona začala raketovými prodeji

Plesová sezóna pro smsticket začala před několika týdny. Stejně jako loni ji odstartoval ples Vysokého učení v Brně. Zájem o tento ples byl letos naprosto enormní, vypovídá o tom hlavně rychlost jeho vyprodání. Více jak 2500 vstupenek bylo pryč za 11 hodin, z čehož se 80% prodalo za prní 3 hodiny prodeje.
Organizátoři plesu ve svém tiskovém prohlášení uvedli: "Že je Ples VUT nejžádanější brněnský ples dokazuje i to, že vstupenky na letošní ročník se podařilo vyprodat za rekordních 11 hodin od spuštění on-line prodeje. Enormní zájem hostů způsobil, že se oba sály vyprodaly prostřednictvím služby smsticket během pár hodin, což byl nejrychlejší prodej vstupenek v novodobé historii pořádání plesu."
A my jsme rádi, že u takové události můžeme být!

Plesové vychytávky

Plesy prodáváme třetí rok, stále sbíráme zkušenosti, na jejichž základě jsem pro pořadatele připravili šikovné vychytávky:

Krásné místenkové plány, které odpovídají realitě - připravíme jakýkoliv design místenkového sálu. Splníme jakékoliv grafické požadavky na vzhled sálu, rozložení míst k sezení a důležité prvky v prostoru. Naše mapy běží na enginu od Google;)

Lucerna Velký Sál - sezení

Vlastní branding vstupenek - organizátoři plesů oceňují možnost hezké prezentace jejich partnerů, v emailu po nákupu vstupenek a také na PDF vstupence určené k tisku.

Voucher nebo osobní pozvánka jako součást nákupu - ples je velká událost a pořadatelé mohou návštěvníky potěšit nejen samotnými vstupenkami. Po nákupu mohou návštěvníci obdržet dárkový voucher, osobní pozvání nebo jakoukoliv další přílohu ve formě PDF.

Pořádáte ples? Bude nám ctí ušetřit vám hodiny práce a zajistit bezproblémový prodej vstupenek!
Ozvěte se na poradatel@smsticket.cz , kde rádi probereme Vaše konkrétní dotazy a požadavky.