Nemůžete do kina? Pošleme kino k Vám!

Miluju divadlo a kino. Na nějakou dobu s tím mám ale utrum :-( Brzy se mi bude stýskat, protože návštěvy divadel patří k našemu životu a jsou v naší rodině velmi časté.

Na smsticketu a pomocí Pays obvykle prodáváme vstupenky na akce, které se konají v klubech nebo venku, což je přirozené. Takových akcí je za normálních okolností většina. Máme sice zkušenosti s prodejem vstupenek na sportovní utkání, která se přenášejí formou live streamingu, ale spíše v menší míře.

Situace se mění, všichni víme proč. Když mi tedy předevčírem zavolali tvůrci filmu, zda bychom uměli přenést premiéru Cesta kolem světa (s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem) z kina na internet, nebyl důvod váhat a domluvili jsme se. Od dnešního dne od 15:00 tedy u nás můžete koupit vstupenky na tento film a pustit si jej doma. Autoři navíc rozhodli o sníženém vstupném pro diváky v povinné karanténě.

Současná situace prodeji vstupenek nepřeje, ale my v smsticketu prostě nemůžeme a nechceme jen tak nečině sedět a fňukat. Jsme připraveni poskytnout naši technologii předprodeje vstupenek všem tvůrcům, hudebníkům, divadelníkům tak, aby mohli předávat svou energii a přinášet divákům radost i nadále.

Všem vám přeji příjemné dny v rodinných kruzích.