Řešení ticketingu pro kulturní domy

Strávili jsme stovky hodin s provozovateli malých i obrovských kulturních domů a pilovali s nimi komplexní řešení, které uspokojí i Vaše přání spojené s ticketingem. Mrkněte se na nejdůležitější vychytávky, které jsme pro kulturní domy připravili:

Nasazení akcí do prodeje

Sami si přidávejte akce do prodeje a mějte vše plně pod kontrolou. Zjednodušili jsme pro Vás nastavení jednotlivých cen, výběr správného místenkového plánu i blokování míst z prodeje. Přehledné reporty z prodejů online i v hotovosti najdete na jednom místě.

Nasazení akce

Pokladny pro prodej vstupenek v hotovosti

Z celkového prodeje vstupenek tvoří tištěné vstupenky hlavní zdroj příjmů kulturních domů. S naším řešením máte k dispozici Virtuální pokladnu, kterou nemusíte instalovat. Spustíte ji v libovolném webovém prohlížeči. Prodávat můžete v pokladně kulturního domu a jednoduše si zřídíte další prodejní místa (např. v místním Informačním centru). Pokladny se automaticky postarají i o EET.

Máme připravené beznákladové termotiskárny pro potisk vstupenkových archů. Archy bez problémů připravíme ve Vašem vlastním designu.

O pokladnách jsem více psal v dřívějším článku.

Prodej on-line na webu kulturního domu

Vašim návštěvníkům umožníme intuitivní nákup pomocí prodejního boxu. Ten vložíme na Váš web a návštěvník tak koupí vstupenku přímo u Vás. Prodejní box přizpůsobíme na míru Vašemu webu. Pohodlný nákup z mobilního telefonu je u nás samozřejmostí.

Prodejní iframe

Jednoduché odbavení

Všechny vstupenky jsou opatřené unikátním kódem a pohodlně je odbavíte pomocí aplikace "smsticket Brána" pro Android telefony. Pro větší provozy dodáme profesionální čtečky.

Myslíme na každý detail

Služba smsticket je doslova nabitá dalšími funkcemi, které Vám ulehčí práci. Můžete zdarma posílat hostovské vstupenky na e-mail, rezervovat sezení pro pozdější prodej, prodávat předplatné pro nadcházející sezonu, tisknout si vstupenky pro vlastní potřeby nebo propojit pořádané akce s facebookovou událostí. Vše máte ihned po ruce, v přehledném pořadatelském rozhraní.
O vašich akcích dáme vědět našim partnerským webům. Např.: Informuji.cz, Festivaly.eu, Bandzone.cz.

Žádná instalace, minimální vstupní náklady, platíte jen fixní poplatky za prodané vstupenky

Připravíme pro vás individuální kalkulaci, kontaktujte nás.