Jak jsme zvládli Mistrovství Světa v para hokeji - Ostrava 2019

První květnový víkend se v ostravské hokejové aréně Ostravar uskutečnilo Mistrovství světa v parahokeji 2019, kde bojovaly nejlepší para hokejové týmy z celého světa. Celkové prvenství si odnesli reprezentanti Spojených států Amerických, stříbro brala Kanada a bronz Korea.

Para hokej Ostrava 2019

Tato sportovní událost zaznamenala fenomenální úspěch a Češi opět ukázali, že jsou právem považování za skutečné milovníky hokeje. Už od 3. hracího dne byla hala zcela byla vyprodaná a dokonce se někteří návštěvníci do haly vůbec nedostali. To bylo velké překvapení jak pro samotné organizátory, tak hlavně pro sportovce. Několik hokejstů bylo slyšeno, že právě toto Mistrovství byl nejsilnější sportovní zážitek v celé jejich kariéře.

Organizátoři tohoto šampionátu si pro řešení předprodeje vstupenek, prodeje na místě na pokladně i pro odbavení akce vybrali naši vtupenkovou platformu smsticket. A udělali dobře. Během 8 hracích dnů byla opakovaně navyšovaná kapacita haly a prodeje vstupenek překonali všecha očekávání. Semifinálové i finálový zápas byl vyprodán za jediný den. A to vše s hladkým průběhem bez jediného problému.

Para hokej Ostrava 2019

Touto událostí jsme opět naplnili naši misi - poskytovat komplexní řešení pro předprodej, prodej a odbavení vstupenek na kulturní, sportovní a společenské akce. Díky otevřenosti platformy nezáleží, jestli pořádáte akci pro 10, nebo pro 10 000 lidí. Nezáleží, jestli pořádáte sportovní utkání, hudební festival, food festival, divadlo, koncert nebo workshop. Kdokoliv si na smsticketu může vytvořit vlastní akci a jednoduše tak během několika minut začít prodávat vstupenky on-line i za hotovost.

Aktuálně spolupracujeme s více než 1600 pořadateli a zprostředkováváme prodej pro více jak tisíc různorodých akcí každý měsíc.