Chcete poznat své návštěvníky a budovat s nimi dobré vztahy?

Na podzim 2016 jsme uzavřeli partnerství s klukama, kteří milují fotbal stejně tak moc, jako my milujeme kulturu. Michal Kožuch a Adam Borovský stojí za projektem Stadyum CRM, který se zabývá správou vztahů s návštěvníky.

Díky našemu propojení můžete lépe poznat své návštěvníky a začít s nimi budovat lepší vztahy, jednoduše a hned. Spojili jsme komplexní ticketing a vypiplaný "CRM systém". Chytrý e-mailing, vstupenky / permanentky, statistiky a ucelený přehled o nákupním chování Vašich návštěvníků najdete na jednom místě.

Obuli jsme kopačky a první sezona je za námi!

Nejdříve jsme se zaměřili na sportovní akce. Máme za sebou první sezonu úspěšného provozu v prvoligovém klubu FK Dukla Praha. V prodeji už máme Permanentky na sezonu 2017/2018 a Ing. Vladimír Šmíro, marketingový manažer FK Dukla Praha dodává:

"...můžeme cíleně komunikovat s fanoušky a sbírat zpětnou vazbu. Lépe tak poznáme, čím jim můžeme zpříjemnit pobyt na stadionu a přilákat je na další utkání našeho týmu...".

Nyní makáme na přizpůsobení celého řešení pro naši primární oblast, do které patří hudební kluby, festivaly, kulturní centra a společenské eventy všech velikostí.

Stadyum-01

Poznejte návštěvníka jak nejlépe to jde

Stadyum CRM je jednoduchá webová stránka (aplikace), která eviduje Vaše akce, chování návštěvníků a faktory ovlivňující návštěvnost. Pro sportovní utkání sledujeme počasí, atraktivitu soupeře, živý TV přenos nebo umístění v tabulce.

Přednosti systému:

  • detailní přehled návštěvníků a jednotlivých akcí, které navštívili
  • sbíráte zpětnou vazbu od návštěvníků po akci, a víte jak se bavili
  • přesné zacílení emailových rozesílek
  • import Vašich vlastních emailových databází
Propojené systémy ušetří spoustu práce a času

Stadyum CRM je propojené s naším ticketingovým systémem, takže všechna data o prodejích se přenášejí automaticky.
Máte vlastní e-shop s merchandisem a doplňkovým zbožím? Napojíme jej do Stadyum CRM a uvidíte, co si návštěvník zakoupil. Pokud už má klubovou šálu, nabídněte mu dres!;)

Stadyum-02

Vše můžete mít zdarma

Jestli si teď říkáte, že to není nic pro Vás, protože to musí stát určitě spoustu peněz, pak se nemusíte bát. Stadyum CRM nabízí individuální cenové podmínky s ohledem na Vaše potřeby a také tzv. freemium verzi, která je úplně zdarma! Máte tak možnost si jejich systém naprosto nezávazně vyzkoušet.
V případě Vašeho zájmu Vám poskytneme bližší informace na našich kontaktech nebo na stránkách Stadyum CRM.

smsticket + Stadyum CRM

Proč jsme do toho šli?

Stále více roste mezi Vámi, pořadateli, poptávka po efektivní komunikaci s návštěvníky. Zamilovali jsme se do propojení dvou důležitých činností každého pořadatele: důraz na budování vztahu s návštěvníkem a maximalizace prodeje vstupenek.

Naším záměrem je, aby Vaše akce byly úspěšné nejen dnes, ale i za rok a nejlépe až do Vašeho důchodu. Naše moderní nástroje Vám umožní tento cíl dosáhnout.

Zaujalo Vás naše propojení se Stadyum CRM a pořádáte i jiné než sportovní akce? Určitě se ozvěte na poradatel@smsticket.cz , kde rádi probereme Vaše konkrétní dotazy a požadavky.